onsdag 1 juli 2020

Spegelskåp badrum bauhaus

Vår filosofi är väldigt enkel. Vi säljer produkter av hög kvalitet till bra priser. Du köper direkt av oss, utan mellanhänder, så du kan få ett spegelskåp till ett bra pris.


Handla enkelt och tryggt hos oss. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. Få anbud från hantverkare gratis för ditt nya badrum. Gå med i BAUHAUS Premium.


Kundklubben som ger dig erbjudanden. På BAUHAUS hittar du också speglar och spegelskåp i många valbara storlekar och färger samt variabla badrumstillbehör som tillexempel handdukskrokar, hyllor, toalettpappershållare med flera.


Spegelskåp badrum bauhaus

Badrummet är oftast ett relativt litet rum, trots detta så är det ett utrymme som vi besöker många gånger per dag. Genom att montera ett spegelskåp på väggen kommer spegeln att reflektera ljuset och ditt badrum kommer att upplevas både större och luftigare.


Spegelskåp badrum bauhaus

Många spegelskåp har inbyggd belysning som gör att du ser bra oavsett annan ljuskälla eller tid på dygnet. Vi har ett stort sortiment av olika spegelskåp vilket underlättar för dig att hitta det spegelskåp som passar ditt badrum och dina behov. Välj bland våra prisvärda badrumsspeglar med hylla.


Spegelskåp badrum bauhaus

Vi har massor av olika modeller och storlekar för du ska kunna få den där speciella känslan som du letar efter. En badrumsspegel med hylla underlättar inte bara dina morgonrutiner utan gör också att badrummet känns lite större och ljusare. Vi älskar förvaring och har ett brett utbud av överdelar för alla badrum.


Badrumsskåp med praktiskt förvaring och stilrena speglar, med eller utan belysning. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Lättplacerat spegelskåp med extra kraftig belysning.


Dubbelsidiga spegeldörrar och två flyttbara hyllplan i glas. Eluttag förmonterat till vänster i skåpet. Kan flyttas och placeras till höger. Kraftfull LED-belysning som även sprider ljus ut.


Effektiv LED-belysning, eluttag och prylhållarmagnet ingår som standard och det finns flera spännande tillval att välj bland såsom underbelysning och förstoringsspegel på luckans insida, för att nämna några. Du kan välja en stor spegel för att få ditt badrum att kännas större eller en spegel med integrerad belysning för att skapa den perfekta atmosfären för dina badrumsbestyr.


Våra överdelar och speglar finns i olika bredder, höjder och djup för att passa in i ditt badrum. Speglar och spegelskåp.


All el i våra speglar och spegelskåp är CE-märkt och S-märkt och vi har flera belysningsalternativ som exempelvis justerbar LED-belysning och belysning som kan kopplas till badrummets dimmer. Vårt spegelskåp med LED-belysning finns i flera varianter – som spegelskåp med infälld belysning eller spegelskåp med ovanbelysning.


I vårt breda sortiment av speglar och spegelskåp har vi även trendiga runda speglar och runda spegelskåp - båda alternativen sätter en trendig och vacker karaktär på ditt badrum, såväl dag som natt. Din badrumsspegel är viktig. Och inte bara för ditt eget välbefinnande.


Hela badrummet mår bra av ljuset och den extra rymd som spegeln tillför. Tänk till kring dina behov och utforska vårt breda urval av badrumsspeglar i olika utföranden och storlekar. Leverans i hela Sverige! Därför har Gustavsberg valt att utveckla spegelskåp som håller hög kvalitet och har en lång livslängd samtidigt som det finns gott om förvaringsutrymme.


Vi har många spegelskåp som skapar rymd och förvaring i ditt badrum. Här ser du hela vårt utbud av spegelskåp för badrummet ! Hitta din badrumsinspiration hos Ballingslöv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.