torsdag 23 juli 2020

Reläsats led ramp

Sveriges bästa priser. En komplett reläsats för ramper upp till 300W. Kontakt:x DT Passar. Läs mer Kategorier. Snabbkoppling för reläsats (färdiga kontakter) Flera utföranden Fr.

Lägg till i favoritlistan. Effektivt extraljus med st. Osram SMT LED -celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med bred och vit ljusstråle.


Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Reläsats för LED -extraljusramper med DT-anslutning.


Går även att koppla så att rampen lyser konstant då helljus är aktiverat.

Komplett kabelsats för 1st LED - Ramp eller 1st extraljus. Kabelsats Ca meter med brytare, relä, säkring. En reläsats är försedd med ett relä för att säkerställa att rampe alltid får så mycket ström som den kräver direkt från fordonets batteri.


LED ramper upp till 3Watt. Reläet är också utbytbart, så du behöver inte byta hela reläsatsen om reläet skulle ge upp. LED Ramp - Här kan ni beställa LED extraljusramp, extraljus och arbetsbelysning för verkstad och fordon samt proffsbelysning för yrkesbruk. Vi har lägsta pris garanti!


Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Din ledramp-butik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. Möjliggör inkoppling så ledramp kan stängas av och på då helljuset lyser på bilen med en knapp i kupén. Se till att synas rätt i mörkret och ha rätt belysning vid det oväntade.


LED-ramper är diskreta och går att montera på många olika sätt. Extraljusramp, LED - ramp och ficklampor.

På taket, under eller över registreringsskylten, bakom grillen och så vidare. Finns hos Mrtuning. Köp LED-ramp till bilen.


Vi erbjuder ett brett utbu låga priser, snabba leveranser och många premium märken. Vad är en LED-ramp? Oftast är dioderna omringade av reflektorer, men även linser är vanligt. LED - ramper – kraftigt extraljus till bilen med snabb upptändning!


Har en LED - ramp liggandes, och jag har intentionen att montera denna innanför grillen, för att minimera stöldrisken. Montering kommer att ske med vinkeljärn i krockbalken.


Tänker använda mig av XBB Lightswitch för att inte förstöra originalkablaget. Vill inte att rampen skall förstöra designen, och inte heller utgöra en stöldrisk. Hamron Light Bar LED 144W. Lazer LED Ramp STEvolution.


Hella Luminator LED Gen II Ref 50. NBB Alpha 2Pro LED. LED belysning för lastbil, personbil, entreprenadmaskiner och övriga fordon.


Marknadsledande teknik och kvalité - Kolla in vårt breda sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.