tisdag 2 juni 2020

Ramp jula

Ljusramp LED 79-Inkl. Mycket stabil uppkörningsramp med flack lutning, täta tvärstag och hjulstopp. E-godkänd LED-extraljusramp! Denna diskreta extraljusramp är med sina ringa mått både fantastiskt smidig samt snygg och passar onekligen in i fronten på de flesta personbilar.


Praktiska ramper i aluminium.

Lätta att vika samman och transportera. Tröskelramp, ett enkelt sätt att eliminera besvärliga trösklar.


En led ramp kan användas på många olika typer av fordon och lämpar sig bra som fordonsbelysning på både bil, lastbil, maskin m. I vårt sortiment hittar du både led ramper som kan appliceras på många olika fordon eller extraljusramper som är specifikt framtagna för användning som extraljus på bil eller lastbil. Här hittar du LED- ramper i alla prisklasser som passar alla typer av fordon, bil, lastbil, arbetsfordon, ATV etc.


LED-ljusrampens lysdioder tänds omedelbart och drar lite energi i förhållande till hur mycket ljus den ger. Hos hos hittar du ett av Sveriges största sortiment av LED blixtljusramper, från kostnadseffektiva modeller till premium ramper med världsledande kvalitet.


Vi levererar ramper och förflyttningslösningar från ute till inne, mellan rum, till fordon, och upp för trappor.

Personligt bemötande, kvalitativa produkter och snabba leveranser. Alltid med ett leende på läpparna. Ramper på tomter ska kunna användas av personer med nedsatt rörelseförmåga.


De ska luta högst 1:1 det vill säga % lutning, för att minimera risken att någon ska välta. Det är en höjdskillnad på meter som man tar ut på meter. Ramper bör kompletteras med trappor där det är möjligt. Om du väljer en ramp som är kortare än de angivna måtten, blir lutningen på rampen brant och det finns risk för att falla eller glida tillbaka på rampen.


Ramper från Feal AB - Ledande tillverkare av bärbara ramper, transportramper, lastramper, bakgavelramper, drive-in ramper, systemramper, tröskelramper och täckplattor. En portabel ramp kan du lätt ta med dig till olika platser. De är också perfekta för ställen där det inte går att ha en permanent ramp utan där man vill vara flexibel och skapa tillgänglighet snabbt vid behov.


Enfärgade och flerfärgade varianter av bästa kvalitet från Lyson. Extraljus LED ramp och ljusramper från kända leverantörer. Alla teleskopiska ramper är försedda med transportsäkring som hindrar rampdelarna att glida isär under transport eller då man bär ramperna.


Lägsta möjliga vikt Med de nya profilerna och den perforerade åkytan, har vi kunnat reducera vikten med omkring 10%, jämfört med våra tidigare ramper. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


LED Ramp för bättre helljus på din bil med en riktigt bra ledramp från Xenonkungen. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.

Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Missuppfattningar om vilka siffror som spelar roll och inte är vanliga, och att hitta rätt LED ramp till bilen kan kännas lite snårigt. Vi hoppas att den här LED rampsguiden kan räta ut en del frågetecken!


I ledrampsguiden går vi igenom viktiga termer och ger dig råd på vad du ska tänka på när du ska köpa en LED ramp. De högpresterande LED-ljusen från Avelux finns både som traditionellt runda lampor och ramper. Båda har den senaste LED-tekniken från Cree och ger ett mycket fylligt och jämt ljus med bra bredd och längd.


Mc- ramp Easyline 1cmUniversal uppkörningsramp gör det lättare att lasta exempelvis cyklar. Alla ramper är försedda med markerade skåror och kan göras lägre och mindre djupa. Bra grepp, 161x20cm. De kan också sågas på bredden för att passa en smalare dörr.


Vi rekommenderar att man lämnar in ramperna till yrkesman för dessa anpassningar, även om det går att såga med en cirkelsåg. LED- ramper är en produkt som gör mörk landsvägskörning mindre tröttsam och speciellt säkrare under den mörkare delen av året. LED- rampen är en extra ljuskälla utöver bilens vanliga strålkastare. Enkel montering och passar i stort sett alla slags bilar, husvagnar, båtar eller lastbilar.


På BAUHAUS hittar du ett brett sortiment av släpvagnstillbehör till ditt släp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.