onsdag 17 juni 2020

Plattformshiss handikapp

Våra plattformshissar är några av de mest utrymmeseffektiva på marknaden. Effektivt utnyttjande av befintligt utrymme, ökad tillgänglighet och lång garanti! Handikapphissar, i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens byggprodukter och tillverkare.


En användarvänlig plattformshiss som ökar tillgängligheten i din byggnad. Med denna lösning kan bland annat personer med nedsatt rörelseförmåga få tillgång till alla våningsplan. Hissen har självbärande konstruktion vilket innebär att den kan installeras i trapphus utan större strukturella förändringar och den har även flexibla lösningar både vad gäller mått och. Inga större byggarbeten krävs.


Kan användas utomhus såväl som inomhus. Våra modeller passar i alla miljöer även de med trånga utrymmen, och kan skräddarsys efter olika behov och önskemål. Med smarta funktioner, tilltalande utformning och en tyst, mjuk gång är våra hissar välkända och populära på marknaden.


Cibes hissar levereras i färdiga moduler som kan anpassas för att passa ditt projekt. Ett smart val för offentliga och kommersiella byggnader. Cibes plattformshissar behöver inget separat maskinrum och har lägre grop och topphöjd än konventionella personhissar. Nationellt hissföretag som lever efter trygghet och kvalité med mångårig erfarenhet.


Vi erbjuder trapphissar, handikapphissar och bostadsanpassning. Vi har sedan slutet av sjuttiotalet tillverkat, utvecklat och marknadsfört hissar. Idag servar och levererar vi framkomlighet i hela Sverige.


En plattformshiss är precis vad det låter, en hiss bestående av en plattform. MSW B plattformshiss från Nami Lift AB. Plattformshissar används i stor utsträckning i både offentliga byggnader och i privata hem.


Plattformshiss handikapp

MSW B-hiss är en öppen plattformshiss med skruvdrift. Klimattålig handikapphiss för inom- och utomhusbruk. Lång erfarenhet av lågfartshissar och tillgänglighetsanpassning.


I standarden delas handikappen in i tre hu-vudgrupper. Dels är det fysiska funktionsned-sättningar som kan inneb ära att en person be-höver något hjälpmedel för att förflytta sig, t. Hit r äk-nas också balans- och rörelseproblem liksom nedsatt funktion i armar, h änder och fingrar. Att utveckla innovativa hissar – det är det som inspirerar oss, varje dag.


Plattformshiss handikapp

Vi är en välkänd kvalitetsleverantör som erbjuder ett brett utbud av hissystem från en och samma källa, skräddarsydda för att passa er arkitektur. Här hittar du våra begagnade hissar. Antal anges med reservation beroende på snabb försäljning. Kontakta oss för mer information.


Plattformshiss handikapp

B-hiss, olika modeller Lyfthöjd beroende på tillgång: 5-meter Info: Hissen är genomgången, servad på verkstad samt uppfyller gällande maskindirektiv. Antal i lager: Status: Montageklar Lyftplattform för vertikala lyft, olika modeller Lyfthöjd.


Vår lyftplattformar är utformade för att ge rullstolsanvändare och personer med funktionshinder en säker och värdig tillgång till platser med nivåskillnader på upp till meter och enkelt avhjälpta hinder. Tillverkare av plattformshissar för person- och godsbefodran.


Välkommen till Nami. Nami Lift med kontor och produktionslokaler i Tollarp, Sverige har gjort sig kända över västra Europa som en leverantör av kvalitetshissar. Msw Service jobbar med alla på marknaden förekommande hissar. Allt från en liten stolhiss till en stor industrihiss.


Byggnader och tomter ska vara tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga. Tillgänglighetskrav finns som tomtkrav, utformningskrav och tekniska egenskapskrav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.