fredag 17 januari 2020

Uv led lampa

Uv led lampa

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli.


Vi har LED lampor och världens bästa varumärken till rätt pris. Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser.


Uv led lampa

Tillgänglig styck. UV-lampor som bygger på LED-teknik – LED UV-lampor är mycket starka, särskilt i förhållande till hur lite energi de drar. Ljus är den nya spriten: LED-lampor krossar coronaviruset Ett supervapen mot coronaviruset har dykt upp vid horisonten i form av ljus.


Forskning på UV -strålning pekar på en ny teknik som på ett skonsamt och säkert sätt förstör viruspartiklar i luften, på ytor och på huden. HD LED UV -ficklampa. Det ser så himla lyxig ut! Genom att lysa på ämnen som fluorescerar (återemitterar ljus) går det att upptäcka t. Let there be light!


Vi erbjuder ett mycket varierande utbud av UV -ljus i form av lampor, strålkastare, spotlights och rör. Så oavsett vilken typ av miljö du tänker lysa upp, kolla in våra produkter. Du kan välja en av följande timer inställningar: 10s, 30s, 60s, 90s. Du kan annars starta belysningen genom att föra in handen i lampan.


Lampan kommer då att släckas efter 1sekunder som standard. Sien den besten Sale? Ver n Sie, Geld zu sparen? LED-lampor dödar virus på sekunder Samtidig har ett amerikanskt forskningsprojekt lyckats utveckla LED-dioder som sänder ut desinfekterande UVC-ljus.


Nu har en koreansk samarbetspartner i projektet bevisat att LED-dioder kan sterilisera 9procent av coronaviruspartiklar på sekunder. UV-lampan har en effekt på 24W där effektiva LED-lampor jobbar. Lampan styrs med touch och har en automatisk sensor som känner av ifall det är något under UV-lampan. Tack vare att det inte finns någon så kallad "dead-zone" så får du en jämn härdning.


Uv led lampa

UV-ficklampa med bredare ljusbild. Härdar alla märken. Ficklampans våglängd (3nm) och antal LEDs ger en ljusstyrka som innebär att den fungerar bra även i fullt dagsljus. Ljusbilden är bredare än i vanliga UV-ficklampor.


Detta är praktiskt vid städkontroller för att överblicka en större yta och för att snabbt kunna lokalisera UV-markörer. UV-LED lampa med extremt lång driftstid. Ny UV -armatur med LED teknik.


Lampan har möjlighet att snabbt koppla om mellan UV -ljus och vitljus och tack vare LED tekniken når UV -ljuset full intensitet omedelbart. Denna UV - lampa är framför allt tänkt för användning vid stationära magnetpulverprovare eller i penetrantsystem för indikering.


Lampan är försedd med både LED UV -ljus och vitljus. Inga av våra UV -C- lampor är certifierade eller godkända som medicinteknisk utrustning någonstans i världen och ska inte användas som sådan. Dödlig UV -strålning för alla levande organismer. UV-belysning - Lampa.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få kr i rabatt! Jag godkänner att få kommersiell information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.