torsdag 12 december 2019

Låsbart cykelgarage

Våra lösningar finns med dörrar eller cykelställ som är låsbara. Integrerad LED-belysning för en tryggare miljö finns som ett av flera tillval.


Placera denna påbyggnadssektion intill det låsbara cykelgaraget för att expandera förvaringsutrymmet. Garaget har en robust, varmgalvaniserad stålram. Taket är välvt så att nederbör löv och annat inte samlas på det.


Detta eleganta, låsbara cykelgarage erbjuder optimalt skydd för cyklar och mopeder. Finns i varmförzinkat samt varmförzinkat och pulverlackerat utförande.


Låsbart cykelgarage

Vi tillverkar alla tänkbara produkter för att skapa en tilltalande och effektiv cykelparkering. Allt ifrån cykelställ till cykelskydd med tak eller låsbara cykelgarage med kompletta inredningslösningar.


Falco produktportfölj av väderskydd har ett stort användningsområde. Väderskydden kan användas som barnvagnstak, förrådstak för privatpersoner eller företag eller som vår specialutformade FalcoTraz där kemikalier, gas och farliga ämnen kan förvaras eller vår FalcoGrand där tunga fordon och park- och jordbruksutrustning får plats. Cykelhus med fri frakt!


Ett cykelgarage, cykelhus eller cykelskjul som det även kallas är en mycket bra lösning om cyklar förvaras utomhus. Smekab Citylife erbjuder lösningar för att säkert och platseffektivt skydda parkerade cyklar från vandalisering och tuffa väderförhållanden. Vårt sortiment har ett brett urval, från de lite mindre cykelskjulen till stora cykelgarage.


FalcoCrea har sitt ursprung i FalcoLok-serien och är en kombination av cykelbox och cykelgarage. Crea är en liten och smidig box med plats för fyra cyklar och kan, precis som Lok-garagen, utformas helt enligt behov och önskemål.


Ett låsbart cykelgarage för cyklar och mopeder som skyddar mot väder och stöld. Låset i dörren består av ett mekaniskt kodlås med knappsats. Taket består av ljusgenomsläppande polykarbonat och har en bågformad konstruktion som förhindrar ansamling av vatten och löv.


De ger ett praktiskt och funktionellt skydd mot regn, snö och blåst för parkerade cyklar. En modern och säker cykelparkering.


Låsbara cykelställsstativ, i ett flertal modeller, av kraftiga rörprofiler för 4-cyklar. BIKEHANGAR har en varmförzinkad stålkonstruktion med nätgaller och låsbar dörr vilket ger ett säkert och effektivt skydd mot tuffa väderförhållanden och vandalisering.


En låsbar byggnad för cyklar inklusive dörr, betongfundament för förankring i marken samt belysning. Flera olika väggalternativ gör det möjligt att passa in vårt cykelgarage i många olika miljöer. I vårt utbud finns allt från cykelpollare, cykelpumpar, cykelställ och hjälmboxar, till stora cykelparkeringar med tak och även låsbara cykelgarage.


Slitaget på cyklarna med denna typ av väderskydd minskar samt att trivseln ökar för de som har sina dyrgripar parkerade under ett cykelskärmtak. Citypro erbjuder rejäla cykelgarage och cykeltak för cykelställ till låga priser med kostnadsfri leverans och är en mycket bra lösning om cyklar förvaras utomhus. En stängd gavel och en gavel med låsbar dörr.


Tvådelade skjutportar finns som tillval. Portarna är försedda med ASSA hakregellås. LED-Belysning finns som tillbehör. Vi kan erbjuda prefabricerade betongsocklar för grundläggning.


Låsbart cykelgarage

Alla cyklister uppskattar att slippa en blöt start på cykelturen. Det finns flera olika sorters tak, väggbeklädnader och tom med öppna sidor. De flesta väljer dock cykelgarage med någon form av sidopaneler.


Köp cykelställ och cykelgarage på Källs. Hjälpsam kundtjänst med stor kompetens, Smidiga leveranser. Välj bland många olika modeller. Bakgrunden är ett medborgarförslag, där det önskas låsbara cykelgarage på Campus, Anderstorp, vid Skellefteå Kraft Arena och någonstans i innerstan.


Argumentet är att folk har så dyra cyklar numera, inte minst elcyklar, att det känns obehagligt att bara lämna dem fastlåsta utomhus. Pilotprojekt låsbart cykelgarage.


Låsbart cykelgarage

Nu testas låsbart cykelgarage söder om husen på Krongatan. Efter utvärdering kommer styrelsen fatta beslut om det ska bli fler på området.


Ett cykelgarage är en genial lösning om du gärna vill förvara din cykel bakom lås och bom, och samtidigt skydda den mot väder och vind men inte har plats för ett förråd. Många väljer också att förvara sina dyra cyklar inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.