måndag 16 december 2019

Läppenna större läppar

Läppenna större läppar

Hitta din favorit plumper för fylligare läppar här. Riktigt populärt rengöringskit här. Fri Frakt över 100kr. Serum som behandlar när du sover.


Framhäv din naturliga skönhet och hitta dina favoriter inom make up och smink på Ellos. Hos Ellos hittar du allt inom mode, skönhet och inredning. Välkommen in redan idag!


Läppenna större läppar

Våga måla utanför dina läppars naturliga linjer, vilket skapar en illusion av större läppar. Markera särskilt linjerna vid amorbågen för att ge en känsla av putande läppar. Fyll sedan i hela läpparna med läppennan och komplettera looken med ett glansigt och återfuktande läppstift i liknande färg. Tack och lov att någon uppfann läppennan.


En läppenna gör hela processen enklare eftersom man enkelt kan konturera läpparna - och även göra dem större om man vill - för att sedan fylla på med färg från antingen läppstift eller läppglans som kommer sitta hela dagen. En läppenna kan användas för att markera och framhäva dina läppars konturer eller fungera som baslager för att få läppstiftet att hålla längre.


Med läppennor i starka färger kan du intensifiera intrycket av ditt läppstift eller läppglans och med blekare toner kan du tona ned läpparnas färg. Du kan även med hjälp av läppennor markera dina. De ökar blodcirkulationen, vilket gör att dina läppar ser större ut.


Ett knep som många känner igen är att måla lite utanför med en matchande läppenna. Jag har ju tatuerat läpparna större också, så på förebilderna har jag sminkat bort tatueringen. Jag brukar alltid använda en matt produkt i konturerna, t. Applicera en läpprimer för att få färgen hållfast. Måla en tunn linje med highlighter ovanför amorbågen, det gör läpparna optiskt större tack vare ljusreflekterande pigment.


Plutet kan förstärkas med läppglans i mitten på läpparna transparent eller något ljusare än läppstiftet. Läppstiften innehåller lipider som mjukar upp dina läppar.


Läppennan innehåller en formula som stimulerar läpparnas kollagen och skyddar mot fria radikaler. Med en stark dramatisk färg på läpparna ser dem större och mer framstående ut.


Läppennorna ger en jämn och täckande färg med exakta linjer. Använd en läppenna där du målar lite utanför din läpplinje, antingen är läppennan i samma färg som läppstiftet eller så använder du en hudfärgad läppenna. Det får dina läppar att se större ut! För att läpparna ska se lite större ut så tar vi och fuskar lite genom att måla läppennan utanför konturen aningen.


Var försiktig så du inte tar i för mycket, utan här räcker det med 1-mm. Välj ett läppstift som matchar din läppenna. Då kan ett vårdande läppcerat hjälpa till att hålla läpparna mjuka och återfuktade.


När man har torra läppar uppstår ofta lösa hudflagor som kan vara lockande att dra bort, men undvik det. Om du drar bort hudflagorna så finns risken att du drar bort för mycket hud och börjar blöda.


Då är det bättre att göra en läppskrubb. Vi har plumbers med vitaminer för en vårdande effekt. Sminka läpparna större.


Jag vill inte ha större läppar för att jag tycker att jag är finare i det än min naturliga smala form, utan för att jag vill ha mer läppstift! Min form är lite plutig i amorbågen men på sidorna så har jag knappt någon överläpp alls. Det första steget för att skapa en illusion av större läppar är att använda en läppenna som du målar strax utanför din naturliga läpplinje.


Välj en läppenna i samma nyans som din egen läppfärg. LJUSA UPP Genom att highlighta dina läppar kommer de att reflektera ljus, vilket ger en illusion av större och fylligare.


Läppenna större läppar

Läppennan applicerar du före läppstift så att inte läppstiftet flyter ut i läpplinierna. Du kan också använda läppennan för att ändra formen och få fylligare läppar. Vi har ett stort utbud av de bästa läppennorna från några av de största producenterna.


Du hittar läppennor från IsaDora, Max Factor, Elisabeth Arden och en mängd andra populära märken. Vill du förändra dina läppars form och göra dem större kan du ta hjälp av en concealer och en läppenna. Måla sedan dit en ny kontur med hjälp av en läppenna. Måla därefter hela läpparna med en mjukt rosa läppenna och sudda med fingret för att jämna ut färgen.


Läppenna är ungefär som en kajalpenna, fast i mer läppvänliga nyanser. En läppenna ska helst appliceras före läppstift, i synnerhet om du vill ha ett extra hållbart resultat, om du ska ha en stark färg på läpparna eller om du inte vill att läppstiftet ska flyta ut i läpplinjerna. Hur använder jag en läppenna?


Att använda en läppenna är inte svårt alls. Tänk bara på att inte ha torra läppar när du sminkar dig. Här går det att överdriva, så gör det! Låt sedan verka under natten.


Våra läppennor är mjuka mot dina läppar samtidigt som den är följsam, krämig och återfuktande. Alla våra läppennor är veganska.


Med tiden tenderar våra läppar att förlora volym och fasthet. Här är några enkla och naturliga tips för fastare och fylligare läppar med mer volym och färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.