tisdag 5 november 2019

Lamputtag schneider

Lamputtag för tak och vägg. Vi har både de nya DCL modellerna samt de äldre "vanliga" lamputtagen. Stora byggvaruhus med Drive-in. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Lamputtag schneider

Leverans till: Hämta i: 16kr. Logga in för att se prisuppgifter. Byggbranschens nöjdaste kunder. LAMPUTTAG SCHNEIDER ELECTRIC MED KROK 2-POL VIT. Maxvikt för takkrok är 15kg. Takkrok ingår och är demonterbar. Vid montering av lamputtag i låg takdosa eller vid behov av extra utrymme kan förhöjningsring användas. Du använder den för montering på lampsladd. Detta lamputtag har enströmbrytare och extern gänga. Diskret lamputtag för vägg. Enkel montering tack vare bottenplatta.


Lamputtag schneider

Skriv produktens första recension. Uttaget är jordat, 6A, IP20. Det tycker även vi på Elkatalogen. Takmonterat lamputtag med krok för upphängning av taklampa, max kg. Snabbanslutning av ledare. Prisgaranti Fri frakt vid köp över 999:- 30. För utanpåliggande montage eller infästning i befintlig takdosa. Utbrytningar för kabel i locket. I detta exempel visas hur en av normcentralens grupper kopplas in till en ström­ställare, två lamputtag och ett vägguttag.


Exemplet visar också vilka färger som ska användas och hur dessa är förbundna. För montage i kopplings- eller takdosa krävs också att man använder ett tapetskydd i kombination med lamputtaget. A IP2 utrustad med snabbanslutning.


Demonterbar krok som tål max kg. Informativ förpackning med tydlig identitet Vi har lagt ner mycket arbete på att skapa den nya blisterförpackningen. Vårt huvudfokus har varit att göra den enkel och lättläst med information på både fram- och baksidan för att eliminera eventuella oklarheter. Vi kan installationsmaterial!


Allt från strömbrytare till eluttag mm. Exxact lamputtag 1-vägs DCL vägg inf vit. Lamppropp DCL Adapter ESchneider (1) kr. Jordat 1-vägsuttag från Schneiders Renova-serie!


Lamputtag schneider

Detta infällda vägguttag från Schneider har ett jordat och petskyddat uttag. Kompletteras med valfri Exxact-ram. Här har vi samlat uttag, lampproppar och tillbehör från de populära serierna hos ABB, Schneider Electric och Elko. Alla produkter är certifierade och framtagna för att uppfylla de högsta kraven.


DCL-uttag med demoterbar krok BP. DCL: Device for Connection of Luminaires. Observera att uttaget på bilden är ojordat! Denna är utan jord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.