måndag 7 oktober 2019

Lampa förstoringslampa

Stort utbud av lampor. Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt.


En lampa med förstoringsglas och bra belysning.

Vi hjälper dig hitta rätt förstoringsglaslampa. Lampa med förstoringsglas SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! LED-belyst förstoringsglas med ggr dioptri vilket ger ggr förstoring.


Flexibel arm i metall, höjd cm. Lampan monteras med medföljande bordsfäste. Luxo förstoringslampor.


Våra förstoringslampor är inte enbart förstoring med ljus, utan kraftfulla armaturer med utmärkt ljusflöde och goda färgåtergivnings egenskaper. De är kända för sin flexibilitet och sina självbalanserade armar.

Välkommen till vår guide över förstoringslampor! Arbetslampa med förstoring LED. Till delikata och precisionskrävande aktiviteter vid arbetsbänken! LED-lampor ger ett reflexfritt ljus samtidigt som luppen förstorar ggr (dpt) och linsskyddet håller borta damm.


Pantografarm samt horisontellt och vertikalt justerbar lampa ger exakt positionering. Linsdiameter: 1mm.


Lampa förstoringsglas SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner! Perfekt för finmekanik, monteringsarbete m. Förstoringslampa Ultra slim.


Vridbar arm och skruvfäste. Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.


Två förstoringslägen där ena dioptern förstorar stort och på nära håll och den andra ger en överblick och förstoring på längre avstånd. LED- lampor lyser upp arbetsstycket och ett lock ser till att glaset hålls dammfritt.


Fjäderlänkarm (totallängd ca 9mm) av metall med vridaxlar. Cirkulärt lysrör med en effekt på W (medföljer).

Lämpligt fokuseringsavstånd ca cm. Små, smidiga förstoringsglas och luppar som går bra att ha med sig i fickan men också större förstoringsplattor och förstoringsglas med lampa.


A rmaturen och lampan kan justeras individuellt. Leverans med tre meter kabel, jordad stickpropp samt bordsfäste. Det är lätt att tro att förstoringsglaset endast behövs av den som har nedsatt syn men de olika modellerna av förstoringsglas kan även vara värdefulla för den som redan ser bra – för att se ännu bättre. Hos oss hittar du en stor mängd lampor och belysning för hemmets alla rum.


Som alltid på Ellos erbjuder vi snabba leveranser och generös returrätt. LED-lampor lyser upp arbetsstycket och ett lock ser till att glaset hålls dammfritt.


Med ett enkelt monteringsgrepp så kan lampan snabbt bli en bordslampa. Ljuskälla 5W 5lumen. Kallvitt ljus för att klart kunna se detaljer vid detaljarbete. Dess ledad arm underlättar rörelsen.


Den levereras med en högt golvstativ 5-hjulbas. Dioptrer: dioptror. Variabel dimmmer ner till %. Strömkabel längd: 1cm. Reptåligt glas med Ø 1mm och 1% förstoring. Infästning med skruv. Din expert på glasögon!


Skrivbordslampor och läslampor skall inte bara vara praktiska utan även passa in i stilen i det aktuella rummet. Vi har ett stort utbud av lampor och belysning för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.