fredag 6 september 2019

Klösträd för utomhusbruk

Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Dessa klösträd passar att ha på terassen eller balkongen och erbjuder din älskling en plats ute i solen.


Nu kan du erbjuda din katt en mysig plats utomhus att klösa på och sova i. Stort klösträd med ett stort hus, en hängmatta, två mysiga sängar och plattformar och en landgång med klösmatta. Perfekt för hushåll med flera eller stora katter.

Ett klösträd eller en klösmöbel är en idealisk lek- och sovplats för katten. Hos oss finns klösträd i alla storlekar och för alla smaker. Vi erbjuder dig klösträd av högsta kvalitet från flera märken.


Här hittar du en stabil klösmöbel som håller länge! Vi har klösträd till riktigt bra priser. Doften är svår att känna för oss människor men för andra katter och djur i närheten känns den.


Utan att du vet om det kanske din sönderklösta soffa säger ”Den här platsen är upptagen” på kattspråk. En annan anledning till varför man bör skaffa klösträd till sin katt är för dess motion.

Det finns klöspelare med slitstark sisal eller jute, samt klösbrädor med populär och klösvänlig wellpapp. Stora och stadiga klösträd med takfäste rekommenderas till stora katter som ragdoll, norsk skogkatt och maine coon. Ett stort och bra klösträd ger din katt möjlighet att leka, klösa och ha sin alldeles egna plats i hemmet.


Förläng eller byt ut klöspelare på klösmöbeln. Kattens No robust klöspinne av bra kvalité i sisal till kattens klösträd. Välj mellan flera olika längder och tjocklekar för att klösdelarna ska passa just din katts.


Stort urval, låga priser och fantastiska erbjudanden hos zooplus. Beställ enkelt i dag! När du köper klösträd hos oss är frakten fri och självklart går det bra att handla på avbetalning.


Skapa ett hem där både du och din katt trivs. Ge katten ett eget klösträd att klösa och leka på! Julstjärna för utomhusbruk som tål både fukt och snö!


Lyser med ett fint sken och är perfekt för trädgår altan och balkong. Klarlack för utomhusbruk. Den här svensktillverkade klarlacken från Hard Head ger ett helblankt, hårt och ljusäkta resultat på de flesta ytor utomhus. För användning på mörkt trä, metall och betong.


Användningsområdena är många!

XXL- klösträd med en stor koja, hängmatta, gosiga bäddar och flera plattformar, klösbräda som klätterhjälp, idealiskt klösträd för flera katter samt stora kattraser. Bananaleaf, Nobby, Trixie och Luxucat. Här finner du klöstunnor, klösmöbler och vägghängda klösträd som är snygga i hemmet.


Detta robusta klösträd med mjukt plyschöverdrag från tectake är ett paradis för alla vardagsrumstigrar som älskar att klättra. Leklinor, hängmatta, fördjupningar och kattkoja på flera våningar erbjuder möjligheter till att leka, slappna av, mysa och bara vila. Hönsbur för utomhusbruk 75x6xm galvaniserat stål. Dekorativa ljusslingor är ett enkelt och vackert sätt att skapa mysstämning.


Hos Rusta finns det slingor för både inom- och utomhusbruk. Låt kreativiteten flöda med olika modeller och färger.


Välj mellan modeller som drivs med batteri, via eluttag eller styrs genom en timerfunktion. Klösträd med klöspelare i. Anpassa julbelysningen efter dina behov och smak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.