torsdag 5 september 2019

Klösträd för stora katter

Stort urval, låga priser och fantastiska erbjudanden hos zooplus. Beställ enkelt i dag!


Det finns klöspelare med slitstark sisal eller jute, samt klösbrädor med populär och klösvänlig wellpapp. Stora och stadiga klösträd med takfäste rekommenderas till stora katter som ragdoll, norsk skogkatt och maine coon.


Välj klösmöbel från välkända varumärken som Trixie, Dogman, United Pets och Kattens No1. Bananaleaf, Nobby, Trixie och Luxucat.

Här finner du klöstunnor, klösmöbler och vägghängda klösträd som är snygga i hemmet. Det är inte ovanligt att katten får för sig att den vill klösa och vässa klorna på soffan där hemma.


En annan anledning till varför man bör skaffa klösträd till sin katt är för dess motion. Katter gör nämligen av med energi genom att klösa. Glöm inte att belöna din katt.


Alla gillar belöningar, oavsett om du är människa eller djur. När din katt har valt klösträdet framför dina möbler bör du visa katten att det uppskattades, och vad är inte ett bättre sätt att göra det på än genom en kattgodis eller två.


Stora klösträd: Välj en stor eller en extra stor kattställning om du har en stor katt eller har många katter.

Stora klösmöbler har många olika klätternivåer och massor med krypin där katten kan sova. Här har du ett riktigt stabilt klösträd för stora katter, som inte välter i första taget. Katträd för stora katter måste vara lite mer bastanta eftersom en stor katt kan väga ganska många kilon. Här finns heller inga nivåer utan bara en enda stor, rejäl klöspelare som katten kan sätta klorna i helt riskfritt.


Ett klösträd passar perfekt som lek- och sovplats och är helt oumbärligt för att katten ska kunna vässa klorna varje dag. När du köper ett klösträd minskar du alltså risken för att katten klöser på dina möbler m. Klicka vidare för att hitta det perfekta klösträdet till din katt.


Det är dock ett problem som lätt går att avhjälpa. Alla kattälskare vet att katter gör som de vill. Jo, genom att man ger katten en alldeles egen möbel, ett eget klösträd.


Stora klösträd : Välj en stor eller en extra stor kattställning om du har en stor katt eller har många katter. Klöstunnor: En klöstunna är perfekt för dem.


Designa själv, bygg ett lyxigt stabilt klätterträd för dina stora katter eller k öp billiga k löspelare på rea till kattungarna. Klösträ klösmöbler för katt och kattungar.


Här finns snygga stabila katträ klösträd, lyxiga kattträ klöstunnor och möbler till katt i mycket bra kvalité och pris i lager. Välj ett klösträd av naturliga material som sisal eller trä, för katter klättrar inte bara på klösträdet, de biter också gärna i dem.


Den mest praktiska lösningen är med klösträd med löstagbara och tvättbara överdrag - ifall att katten skulle råka smutsa ner det.

Katträd med inbyggda rör, grottor, hålrum och liggytor är extra populära. För att vara säker på att din innekatt hålls tillräckligt aktiv och simulerad så kan det behövas flera klösträd. Kom ihåg att det är viktigt att välja rätt storleks klätterträd för din katt.


Kattungar växer snabbt och kommer att behöva ett större klösträd, för att inte klösträdet med tiden blir för litet. Aktiva och större katter gillar mer avancerade och stora katträd.


Har du dessutom mer än en katt, kan det vara bra att erbjuda flera klösträd för att de ska samsas men också stimuleras och aktiveras på bästa sätt. Köp klösträd och klösbräda till din katt i Granngårdens butiker eller direkt online på granngården. Bygg och designa ditt eget klösträd till din katt med lösa delar. Här finns rejäla och hållbara klöspelare för små och stora katter samt reservdelar och tillbehör.


Extra klöspelare och klösstolpar som kan användas till att förlänga en klösmöbel, eller helt enkelt till att byta ut de klöspinnar som blivit slitna på klöspelaren. Placeringen av klösträdet har en stor betydning för om katten använder det eller om den föredrar att klösa i möbler, gardiner eller tapeten. En bra placering är nära kattens sovplats.


När katten först börjat att klösa ett ställe fortsätter den med att klösa där, då stället har fått sin doft samt klösmärken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.