måndag 5 augusti 2019

Ljushållare värmeljus smide

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Handla tryggt på Chilli.


Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Vi har under många år utvecklat en serie smidesprodukter i linoljebränt smide, som pryder flertalet hem runt om i Sverige!

Här finns hållare för kronljus, värmeljus, änglaljus, julgransljus och stora värmeljus m. Självklart till bra priser! Sedan tidigare finns ljushållare i olika färger som rost, mässing, silver och smide. Nu finns det även i antik mässing, antikbrun och flera andra färger. Tända ljus i ljushållare ger rummet en härlig och mysig atmosfär.


Lykta för värmeljus, 5xcm. Ljushållare ELEGANS Small. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig!

Vi har ett stort urval av glaskupor till värmeljus i olika storlekar med och utan mönster i glaset. Sätt glaskupan på en ljusstake och du kan ha värmeljus i stället för kronljus. Trevliga svarta lyktor i smide, med rep som handtag.


Vi erbjuder ståtliga kandelabrar och smäckra ljusstakar och skapar en härlig hemtrevlig miljö med vackra ljushållare. Lyktor för fönstersmygen eller altanen. Våra vintage ljusstakar är något som verkligen står ut, känsla av medelti romartid eller vikingatid. Exklusiva ljushållare i smide, handsmidda i en smedja i Dalarna.


I fattigmanssilver (får ej diskas om man inte vill att silver ytan ska försvinna), gjutjärn, zink, plåt, rost och glas. Stort utbud av inredning. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hjärtformad ljushållare i smide.


De ljushållare vi tillverkar är alltid handsmitt och anpassat till kronljus eller värmeljus. Dessa fina kubformade ljushållare finns i fyra storlekar.


Köp vackra ljusstakar och väggljusstakar för både blockljus och kronljus online. Brun 10x4x6cm 1st 29. OBS en glashållare saknas. Annars i bra skick.

Finns det något mer rogivande än levande ljus? På Norrgavel älskar vi ljus och ljusstakar i alla dess former. För att förstärka den stämningsfulla och harmoniska känslan tänder vi ofta levande ljus i våra butiker.


Ampelhängare cm. Tillverkad i linoljebränt smide, av smeden Jussi. Fin ljushållare för värmeljus att hänga i tex ett fönster. En krok (19cm) medföljer.


Söt ljuslykta med formen av en ren, för värmeljus. Produkten är handgjord och mindre variationer i färg, storlek och mönster kan förekomma. Fransk ljusstake tre värmeljus 379.


Köp - 10% Bricka - Med ljushållare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.