tisdag 6 augusti 2019

Länspump biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Hitta ditt närmaste varuhus. Norge, Finland och Danmark. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Elektriska och manuella länspumpar. Länspump med nivåvakt. Nedsänkbar, helt vattentät, länspump med korrosionsbeständigt hölje av ABS-plast. Lägg till i inköpslistan. Manuell länspump med hölje av plast (polypropen), rostfria skruvar och utbytbart membran.


Tryckhöjd: m, sughöjd: m. Givetvis kommer elen att dras så högt som möjligt för att undvika eventuella kortslutningar m. Pumphuset är tillverkat av slagtålig nylonplast. Monteringshål finns. Detta gör att pumpen kan pumpa ut överflödigt kölvatten även när båten är obemannad.


Pumpen är också utrustad med en testknapp för kontroll av nivåbrytare och pumphus. Mycket användarvänlig länspump med automatisk pumpfunktion, som aktiverar pumpen när vattnet stiger över nivåbrytaren.


Tillverkad av slagkraftig ABS-plast. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar. Den kan dels användas till planerade behov för att sköta vattenförsörjningen i sommarstugan eller bevattningen i trädgården, dels till mer oplanerade händelser som översvämning.


En vattenpump har många användningsområden. På biltemas pump är det en flottör och en brytare. Det är möjligt att den till slut skulle kunna fastna, eller kanske att det flyter in nåt skräp och lägger sig under flottören. Men den har ju en sil i botten, och de rörliga delarna verkar vara av plast som förhoppningsvis inte rostar ihop.


Pålitliga länspumpar till riktigt bra priser. Stort utbud och snabba leveranser. Köp din länspump på Seasea.


Dränkbara pumpar, pumpautomater, smutsvattenpumpar och pumpar anpassade för vattentunnor. Jag skulle inte byta ut. Alltid dagars öppet köp, lågprisgaranti och hög kvalitet!


På BAUHAUS har vi ett enormt sortiment av pumpar. Det jag hade tänkt göra är att köpa biltemas länspump med nivåvakt och montera den portabelt på något sätt så att det går att stuva undan den. Dränkbar länspump 12v som är mycket servicevänlig, motorn går att lossa från pumphuset för att underlätta rengörning.


Du kan testa med universal vindrutespolarpump från biltema (kostar ca kr). Rule länspump RM800B. Utan separat nivåvakt. Anslutning 19mm, 12V, Höjd 114mm.


Kopplingsschema länspump Båtar och sjöliv. En dränkbar länspump kostar 1kr men är mer oöm och. Biltema har allt du behöver till en OK peng. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Länspump biltema

Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Sveriges mesta prispressare på båttillbehör! GEL batteri från biltem ca 10Ah för ca 300kr eller Alt. Automatisk länspump Automatisk pumfunktion KAYOBA MARIN - jula.


Länspump biltema

Vi hjälper gärna till! Whale Supersub - länspump med inbyggd nivåvakt och backventil Whale Supersub länspump är perfekt för trånga ytor på båten. Utmärkt för dränering eller länspumpning av både rent och smutsigt vatten (max mm partiklar).


Länspump biltema

Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.