tisdag 6 augusti 2019

Klämspot

Upp till 20% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Jämför pris på Belysning innan du köper.


En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online.

Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Med klämlampor behöver du inte begränsa dig. Om du behöver hjälp att välja klämlampor så kan du kontakta vår kundtjänst.


Lampan RANARP påminner om svunna tider, med gedigna detaljer i metall och en klassisk mönstrad textilsladd. Golv- och arbetslamporna är tunga och stabila, men ändå flexibla. Klämlampor är en typ av vägglampa som man klämmer fast i till exempel en bokhylla eller sänggavel.


Ofta är det en smart och smidig lösning i till exempel sovrummet.

Lampan har dubbla funktioner – du kan antingen använda den som klämspot eller montera den på väggen som vägglampa. Du kan enkelt rikta ljuset dit du vill eftersom lampans huvud går att justera, exempelvis mot boken du läser, mot taket för allmänbelysning eller mot ett visst område i rummet. Ljuskälla säljes separat. Inomhusbelysning för hela ditt hem!


Här hittar du stilfull inomhusbelysning som lyser upp i vardagsrum, kök och badrum. Lampor och belysning till hela hemmet.


Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem. En genomtänkt belysning kan lyfta en hel inredning. Vårt breda sortiment av lampor och armaturer hjälper till att både förstora rummet, förstärka stilen och framhäva fina detaljer. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in.


Denna praktiska klämspot har en industriell känsla med skärm i metall och en kraftig klämma som fäster för flera olika placeringar. Den meter långa sladden är textilklädd med strömbrytare. Sätt på skrivbordet, hyllan, gardinstången eller varför inte i sovrummet som läslampa?


Fäst lampan på sängbordet, sänggavel, skrivbordet eller varför inte på en hylla? En lampa som passar överallt.

Klämspot Banny LEDSmarta och smidiga lampan Benny. Kallvit LED-spotlight med svanhals och bordsklämma. Drivs via USB och gör sig perfekt för den bärbara datorn eller skrivbordet. Strömbrytare på kabeln.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Anpassa belysningen efter smak och sätt stämningen i rummet.


I våra varuhus hittar du taklampor, bordslampor, dekorationsbelysning och fönsterlampor. Med sin stilrena design och energisnåla LED-teknologi är denna spotlight ett lysande lampval för husets alla rum. De fyra riktbara ljuskällorna är integrerade och kan inte bytas ut.


VARMT VÄLKOMMEN TILL LJUSTEMA. Idag är lampor så mycket mer än bara en källa för ljus. En lampa kan bli en riktigt snygg inredningsdetalj i ditt rum, ge en funktionell belysning som hjälper dig i din vardag eller på din arbetsplats eller belysa din utemiljö och skapa en mysig och inbjudande miljö som du vill spendera tid i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.