fredag 2 augusti 2019

Jula skoterramp

Skenor 2-pk 49-Inkl. Jula i lugn och ro! Högtidsdagar skymtar runt hörnet. Speciellt anpassad för lastning av snöskotrar!


Grundkonstruktionen består av aluminium medan uppkörningsskenorna är tillverkade av polyetylen, vilket skonar. Flexibla polyetylenskenor som skyddar snöskoterns skidor på lastramper eller dylikt.


Skottkärra 79-Inkl. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Mer information finns på Tiendeo!


Jula skoterramp

Monteras på vertikalt eller horisontalt underlag. Ytbehandling: elförzinkat. Spegelskåp, Belysning, Höjd 700mm, Bredd 600mm, Djup 190mm. Badrumsskåp från Vedum Louis.


Jula skoterramp

Ja, där fanns ju två badrumsskåp som kostade lika mycket. Har hittat en snygg spegel med inbyggd belysning på JULA. Köp ditt nya badrum från K-rauta. Fanns en liknande tråd för ett halvår sedan eller så.


Vill minnas att den gällde svetsande av någon form av skoterramp till släp. Jag personligen hade satsat på en MIG-svets. Generellt sett är det lätt att få ett bra resultat med dem, även som nybörjare. Biltemas "bilramp" (uppkörningsramp), är det nåt att ha?


Jula skoterramp

Pockenholz användes förr till lagringar av propelleraxlar på fartyg. Har en smal gul ytve kärnan är brun till grön men mörknar efter hand.


Axelstötdämpare för husvagn, hästsläp och släpvagnar för dig som behöver extra. Vi erbjuder ett brett sortiment av stötdämpare till din släpvagn. Blocket är Sveriges största marknadsplats.


Om du föredrar, kan du upptäcka. Sommar och vinterhjul. Har du några frågor om vilken skoterramp eller lastramp som passar din trailer eller din skoter kan du kontakta oss.


Super fint släp från Tiki Treiler. Rymmer en snöskoter eller en ATV. Invändigt flakmått 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.