torsdag 16 maj 2019

Hur långt lyser en led ramp

Door klanten gewaardeerd met een 2. Voor 23:bestel morgen in huis. De perfecte lamp voor ieder interieur. Sveriges bästa priser. Alternativt kan smalstrålande linser användas men hela ljusrampen ges en svag böj för att sprida ljuset i sidle som på exempelvis Rigid RDS.


Hur långt lyser en led ramp

Hur långt lyser en led ramp ? Avståndet som extraljusen lyser upp varierar till stor del beroende på styrkan hos ljuskällan. Naturligtvis beror även längden på aktuella luftförhållanden samt spridningsvinkeln hos extraljusen.


Om du istället prioriterar brett ljus är inte denna ramp rätt för dig, här är spridningen endast grader. Osram-element står för ljuset och produkten är IP67-klassad. Kan egentligen inte rekommendera en kina-ledramp alls, lyser inte alls tillräckligt långt i mitt tycke oavsett storlek.


Har provat 20" cree, 36" philips 4 36" osram 4d och 45" osram 4d och ingen har lyst tillräckligt. Dom lyser ungefär lika långt som original helljus fast brett som fan.


Hur långt lyser en led ramp

Den lyser upp mycket bättre än de tre Bosch Big Knicks som sitter på firmabilen. Dock har jag ingen vidare koll på hur pass långt de lyser efter en. Det skiljer lite mellan våra olika fabrikat på ramper!


Rampen köpte jag för lyset och inte för fåfängan. Jag tycker att helljusen på pre-xenonbilar (sådana som jag äger) är under all kritik så en fin led - ramp återställer den nackdelen en hel del. Nu säger jag ju såklart inte att man måste köpa, det är helt upp till var och en. Stolsvärmen drar tjuvström (och tömmer batteriet).


Därför ska man byta kamrem i tid. Apropå det här med att lysa mer eller mindre. När det bara fanns halogen så pratades det watt och det fungerade fint. Vad ingår i paketet?


Hur långt lyser en led ramp

Lumen står för god kvalitet och extremt mycket ljus för pengarna. Led är framtiden,xenon dåtiden. Oftast är dioderna omringade av reflektorer, men även linser är vanligt.


En del ljusramper har mer karaktären av "arbetsljus" än extraljus (med en smal ljusbild som når långt ). LED -ramper - Lazer. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen.


Ni hittar samtliga led ramper vi har om ni klickar HÄR. Det är lite svårt att beskriva hur bra ljus det blir med en ramp på bilen. Vi har monterat två stycken ramper på vår firma buss, det sitter en på taket på 312w och en fram i frontbågen på 180w.


Blir lite fel att bara titta på lumen, många av "kinaramperna" är i princip arbetsbelysning, dvs lyser typ meter. Den ska man ta med en nypa salt men den ger en fingervisning om ljusbilden.


Kelvin är ett mått på färgtemperaturen och förkortas med K. Ju högre kelvin tal desto kallare blir ljuset. Köpte en 100-watts ramp (st led ) från Prestandabelysning. I E-godkänt läge får man över 9meter ljus med lux ljusstyrka i upp till 4meter vilket är en bedrift i sig! Med E-boost aktiverat får man istället ljus som sträcker sig hela kilometer med Lux ljusstyrka i upp till 6meter.


Den här typen av extrem belysningsprestanda finns vanligtvis endast inom rallyvärlden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.