onsdag 3 april 2019

Solcellslampa rörelsevakt

Solcellslampa rörelsevakt

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Solcellsdriven LED-belysning med rörelsevakt och ett ljusflöde på 4lumen.


Returnera, ångra ett köp? IP65-klassad och därmed lämplig för utomhusbruk. Inbyggt skymningsrelä ger möjlighet till belysning under natten (lux). Solcellsbelysning - Stort prisvärt utbud med solcellslampor.


Solcellslampa rörelsevakt

Kika in våra modeller med inbyggd rörelsevakt. Givetvis har vi: Alltid dagars öppet köp Snabba leveranser Utmärkt service Fraktfritt över 500kr! Lämplig för utomhusbruk på till exempel husväggen samt andra väggytor. Solcellslampa med lysdioder med hög ljusstyrka och rörelsedetektor av bra kvalité.


Kan även användas i trädgårdar, altaner, balkonger, ingångar, terrasser, garage med mera. Den här solcellslampan är väderbeständig (IP-klassad).


Detektorlampa som tänds när du kommer nära. Lampan behöver ingen el utan laddas upp av dagens solljus. Genom att endast tändas när någon passerar lampan så sparar den in energi och räcker längre.


Två ljuslägen - sparläge och full ljusstyrka som aktiveras av rörelsevakten. Tänds automatiskt vid skymning. Perfekt utomhusbelysning där el inte finns.


Det kan få lampan att tändas i onödan. Finns det solcellslampor med rörelsesensor? För utöver den lysande marmeladburken för trädgårdsbordet är solcellslampor även praktiskt användbara, till exempel som väg- eller vägglampor.


Och då är det mycket praktiskt med en rörelsesensor. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


Solcellslampa rörelsevakt

Vi har ett brett sortiment av solcellslampor och belysning för uterummet. Gör dig redo för utesäsongen. Här hittar du en solcellslampor som skapar stämningsfull belysning runt ditt hus.


Välj bland olika varianter av dekorationslampor, pollare och vägglampor! Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service!


Sensorlampor med soceller är det lättaste och mest effektiva sättet att göra mörka passager vid sidan av huset lite säkrare. Utomhusbelysning LED med solcellslampa och rörelsevakt Praktisk utomhusbelysning med dubbel rörelsedetektor som känner av 180° för ökad säkerhet och trygghet. Strålkastare med LED-lampor som laddas medels solpanel.


När du köper en solcellslampa behöver du inte oroa dig för någon sladd och lampan lätt kan flyttas runt i trädgården och därigenom ger det dig mer flexibilitet än vanliga trädgårdslampor. Det bästa hos soldrivna lampor är att de laddas under dagen och slår på automatiskt när mörkret faller, då kan de lysa i upp till timmar. Att använda sig av solcellslampor i trädgården har flera olika fördelar vilket gör den till en stor favorit hos oss på Ljustema.


Brett sortiment av verktyg. Ljusslinga Sollcellslampa 3. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Sensorlampor som kan säkra framkomst året runt på husets mörka sidor.


Solcellslampor framställda för att monteras och anläggas i gångplattor och på altaner. Dekorativa lampor till väggar och murar.


Energibesparande teknik, lyser med ett dekorativt, varmvitt sken tills den aktiveras av rörelse, då ytterligare ljusstar. Star Trading Solenergi Gångljus Rörelsevakt för utomhusbruk (IP44) med IR-detektor och inbyggt skymningsrelä.


Energisnål och batteridriven belysning som utrustats med integrerade LED-dioder, rörelsevakt samt ljussensor som hindrar att den tänds dagtid. Dessutom finns ett blinkläge för att skapa extra uppmärksamhet.


Lamporna kan riktas vertikalt (50°) och horisontellt (60°).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.