fredag 5 april 2019

Rörelse lampa batteri

Fri frakt och leverans nästa dag. Upp till 60% lägre pris hos oss! Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu!


Handla lampor och mycket annat hos Cellbes.

LED-lampa med rörelsevakt. Perfekt på garageuppfarten och altanen! Dessutom finns ett blinkläge för att skapa extra uppmärksamhet. Armaturen drivs av batteri (6st AA).


Ger en effekt motsvarande 35W per spott. För fast montering. Ljusstark och energisnål. PIR-sensorn upptäcker rörelser på avstånd upp till m.

Reglera själv lysti känslighet och skymningssensor. Kan användas inom- och utomhus. Lys upp trädgården med lampor kopplade till skymningsreläer för att ljusa upp utomhusmiljön när mörkret faller på.


Detektionsavstånd 2-m (justerbart). På lampans baksida finns självhäftande tejp som underlättar monteringsmomentet.


Det huvudsakliga användningsområdet för denna belysning är på platser där el saknas. Inom denna kategori finns även ett stort utbud av dekorativa belysningar, vilka ofta är väldigt smidigt att kunna använda utan el. Dessa lampor håller väldigt god kvalite och har lång brinntid vid rätt.


Livslängd upp till år. Köp utenomhusvägglampor med rörelsedetektor » Lamp24. Lampor och belysning till hela hemmet.


Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem. Inomhus kan du mixa och matcha våra bordslampor, fönsterlampor, golvlampor och taklampor. Du kan också välja till downlights eller spotlights som ger bra grundljus.


Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Hos oss finner ni både taklampor, bordslampor och fönsterlampor till ditt hem.

Vi erbjuder alltid inredning av högsta kvalitet och till riktigt bra priser! Sov tryggt och lungt med en nattlampa. På BAUHAUS har vi nattlampor för barn, sovrum, hall, trappor och garage. Detta innebär att lampan tänds och släcks automatiskt vid rörelse i mörker.


Batteridriven LED ljusremsa med rörelsesensor. Detta är en väldigt praktiskt lampa för garderober och utrymmen där man inte har tillgång till el! Lampan släcks automatiskt sekunder efter sista upptäckta rörelse. Passar utmärkt i t. Kan även stängas av eller tändas manuellt.


Känner av rörelse upp till meter. Timer: Nej Strömbrytare: Integrerad Sladd: USB kabel för alternativ strömförsörjning. De färgade lamporna i ljusslingan blinkar i olika färger. Figurerna rör sig med hjälp av rörliga magneter på undersidan vilket gör att figurerna rör sig oregelbundet och realistiskt.


En härlig dekoration att ha framme vid jul som lyser upp fint i hemmet. Produkten har två lägen. Läge 1: Lysande med rörelse utan musik. Tillverkad i formgjuten lackad aluminium med högglanspolerad reflektor.


Lampan levereras med sensor och ställbar bygel för att monteras på högt stativ. Härdat tempererat skyddsglas. En kraftig kant runt glaset i gjuten aluminium skyddar armaturen. Lämpliga för industrier, byggarbetsplatser och som gårdsbelysning.


De känner av rörelser med avstånd mellan 0-10. De finns i många smarta utföranden: vissa drivs med batteri så du slipper hålla på med sladdar och några varianter som styrs av rörelsesensor.


Då behöver du bara öppna dörren, så tänds de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.