tisdag 2 april 2019

Oljelampa biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Oljelampa biltema

Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Stort utbud av Belysning online på åhlens. Alltid öppet köp i dagar.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser. Stilren oljelampa av cement för utomhusbruk. Lägg till i shoppinglistan.


Oljelampa biltema

Trädgårdsbelysning för ljussättning i trädgården. LED-armaturer för utomhusbruk, markbelysning, solcellslampor m. Lys upp din trädgård med ett besök hos Biltema ! Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. Fotogenlampor och facklor. Alla slags vekar för din fotogenlampa, oljelampa, stormlykta, gruvlykta eller liknande.


Runda vekar, platta vekar, specialvekar. Låg frakt och snabb leverans! Lampolja för lyktor och oljelampor med veke. Startas lampolja är färglös och svagt stearindoftande ren paraffin.


Används som bränsle för lyktor och oljelampor med veke. Fri frakt över 499kr. Frosty lampolja från Biltema är i stort sett luktfri. Gör dock inte det i en vanlig fotogenlampa, naftan är alldeles för lättantändlig för att det ska.


Det går rykten att Biltemas bränsleslang ska vara helt värdelös. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Oljelampa biltema

Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Shell ut och bekräftade att biltemas olja görs i samma fabriker och efter nästan samma recept och bränn teknik. Extra rent bränsle som passar alla typer av vekbrännare, exempelvis fotogenlampor och lyktor.


Brinner med klar låga utan störande os eller lukt. Inget höjer mysfaktorn som en fotogenlykta. Var köper man olja till sin oljelampa ? Kedjor som Jula, Biltema och Rusta kan ha på lager när säsongen är rätt.


Vill du beställa online och vill ha extra ren paraffinolja av hög kvalité kan du köpa Karlskrona Lampfabrik 1L fotogen här. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. I den lilla utsträckning jag skaffat bränsle till fotogenlampan (en sån med veke) i båten i modern ti så har det varit "lampolja".


Minns från förr att det verkligen hette fotogen och att det då var "Esso Blå" som var att föredra då den luktade minst. Eldade i helgen i en sån fotogenlampa med. Klassisk fotogenlykta med stilig glaskupa, justerbar veke, bärhandtag och upphängningskrok.


Om du är ute efter någon speciell fotogenlampa eller oljelampa som du inte hittar i vårt sortiment, kontakta oss så ska vi försöka fixa hem den till dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.