fredag 5 april 2019

Miljövänliga doftljus

Jättefina doftljus, som förgyller din vardag. Eller kanske som en present? Fri Frakt över 100kr. Avslappnade med eteriska oljor. Doftljus och mycket mer online. Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Stort utbud av heminredning. Söker du ett ekologiskt alternativ till vanliga doftljus och värmeljus? Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris.


Miljövänliga doftljus

Här hittar du både ekologiska ljus och miljövänliga värmeljus och doftljus online. Miljövänliga doftljus av svenskt rapsvax. Vekarna är av bomull och innehåller inget bly.


Doftoljorna vi använder i våra doftljus är noga utvalda, testade och av mycket hög kvalitet, en del doftoljor innehåller även eteriska oljor. Dessa ekovänliga doftljus tillverkas för hand av mej, Yvonne, i Roslagen.


Våra ljus är veganska. I vårt vackra Skandinavien har vi i århundraden slipat på en förkärlek till levande ljus för att lysa upp den långa vinter som tar över en stor del av året.


Hållbara, handgjorda och miljövänliga doftljus - doftpinnar - stearinljus. Hos The Friendly Home kan du handla hållbara, handgjorda och miljövänliga doftprodukter till hemmet. I vårt sortiment hittar du doftljus, doftpinnar, stearinljus och en mängd andra produkter som ökar trivseln i ditt hem genom att tillföra fantastiska dofter. Alla våra produkter designas och tillverkas i Sverige.


Candlenord är tillverkare och distributör av miljövänliga doftljus av kokosvax och alkoholfria doftpinnar. Vi använder bara högt kvalitativa material: miljövänligt kokosvax och certifierade doftoljor från EU-leverantörer, veke tillverkad av 100% naturfiber, återanvändbara, lyxiga behållare av koppar, mässing, stål eller glas. Ljusen är tillverkade för hand av Hing organics i Piteå.


Skapa en mysig stämning och sprid härliga naturliga dofter i hemmet med Hings miljövänliga doftljus från Norrbotten. Numera finns det flera olika vegetabiliska alternativ som tex kokosvax. Vi tillverkar stora doftljus för hand i Malmö med miljön i fokus.


Tillexempel är våra doftljus tillverkade av vårt signaturvax i 100% vegetabiliskt vax från bland annat raps. Köp vackra, handgjorda och miljövänliga ljus hos jordklok. Vi har värmeljus, kronljus, blockljus och bivaxljus tillverkade av naturliga ingredienser!


Miljövänliga doftljus

Shoppa online eller besök din närmaste Mio butik! Hos oss på Petite Lumière kan du nu köpa riktigt lyxiga miljövänliga doftljus till ett bra pris med sina terapeutiska egenskaper. Mycket snabb leverans.


Bonuspoäng på allt. Underbara, miljövänliga doftljus av rapsvax. Vit mysk och vanilj har en sensuell doft av mysk, vanilj och sirap.


Miljövänliga doftljus

Den är söt, oskyldig och mycket sexig men samtidigt romantisk. Ecoteket är en ekologisk butik på nätet. Jag är gift, har tre barn och jobbar heltid numera med mitt företag. En stor favorit som är svår att beskriva, måste upplevas.


Jag startade mitt företag Yvelis helt enkelt för att jag älskar doftljus ! Det är så rofyllt att se den dansande lågan och mysigt att känna doften sprida sej i huset. Vegetabiliska matoljor som antingen är ekologiska eller certifierat etiska.


Utöver detta tillsätts några droppar eterisk olja eller parfymolja. Här på vår hemsida berättar vi mer om alla de miljövänliga och naturliga produkter du kan köpa till ditt hem, både i butik och på nätet. Det finns ett stort utbud av naturliga doftljus och stearinljus. Letar du efter miljövänliga produkter för tvätt och städning kan du också hitta detta på vår hemsida.


Sedan vi började med tillverkningen av Klinta har vårt mål alltid varit att skapa högkvalitativa, miljövänliga och naturliga massageljus som dessutom har egenskaper likt doftljus med ingredienser som är både hållbara och snälla mot naturen. Klinta adventskalender med doftljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.