torsdag 4 april 2019

Insektsdödare

Insektsdödare

Världens mest unika ljusfälla ! Produkter mot flugor från kr! Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser! Välkommen till Hemfint.


Våra fällor fungerar både som flugfångare, insektsfälla, myggdödare och utrotande flugfällor. Effektiv och robust insektsdödare för dig som vill ha en insektsfri altan.


UV-lamporna lockar till sig insekterna och det elektriska nätet dödar dem, varpå de faller ner i en uppsamlingsbricka. Ett yttre nät skyddar oförsiktiga fingrar mot otrevliga stötar.


Smidigt och säkert, helt enkelt. Lockar till sig insekterna som får en elstöt via miljövänliga, ultravioletta strålar. Bartscher Pris 71kr 89kr (inkl. moms) KÖP.


Ryom IK-är en elektronisk insektsdödare med UV-ljus som lockar alla insekter. Vilken är egentligen bäst? Insektsdödare IV-3 inkl.


Insektsdödare

Vi har flugfångare och flugfällor som håller flugor och andra insekter borta. Med hjälp av flera års erfarenhet har vi fått fram många effektiva flugfångare och flugfällor här på Skadedjursbekämpning.


Fraktfritt vid 600! Gratis att använda! Elektriska insektsdödare. Lyckligtvis går tekniken framåt och idag har vi faktiskt mer effektiva vapen.


Våra insektsdödare fungerar helt utan skadliga kemikalier och är mycket effektiva. Vi har insektsdödare och flugfångare som klarar av utrymmen som är från ca kvm till ca 1kvm. De olika insektsdödarna kan antingen hängas på väggen eller ställas på ett hyllplan t. Sen har de utdragbara låda där flugorna och insekterna faller ner i vilket gör rengöringen enkel.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Mer info Köp direkt. Köksbörsen är prispressaren på nya restaurangmaskiner och.


Ny fuktsäker IPXklassad elektronik gör den lämplig för fuktiga miljöer. Designad för takmontering och utrustad med 4st splittersäkra lysrör med UVA-ljus. Täcker en yta på ca 80m².


Enkelt byte av limark. Höjd: 340mm, Bredd: 500mm. Få på lager Leveranstid 3-arbetsdagar. Mosquito Terminator.


Insektsdödare

Vi samlar tester och recensioner på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Bäst i test – Myggfångare – experttester. Faktura utan avgift. Stort urval av insektsdödare.


Enheterna finns i olika storlekar för olika behov och kan användas på campingturen, i trädgården och inne i huset, eller för professionellt bruk, på restauranger, kaféer, butiker och i produktionsområde. Filtrera produkter Visa alla produkter Kategorier Beijer Bygg 758.


Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.