måndag 8 april 2019

House doctor återförsäljare

House doctor återförsäljare

House Doctor - Officiell webbshop med prisgaranti och snabb leverans. Dom senaste trenderna. Inredningstips och stilar. Dansk design när den är som bäst. Heminredning för den kräsne! Boka online, betala på hotellet. The small details in the new AWcollection catch you by surprise. Click here to learn more about the exciting new items. Syskonen har alla en stor passion för interiör och jobbar med en stark tro till att vacker inredning gör att vi får en större passion för livet.


De tre syskonen från Danmark tror alla på att vackra detaljer bidrar och höjer passionen för livet. Designen beskrivs som provokativ, personlig men samtidigt enkel.


Produkterna säljs i flera länder världen över och återförsäljarna är noga utvalda. Det är ett relativt ungt designföretag inom belysning och heminredning. Företaget är ett av flera danska framgångsrika bolag inom skandinvaisk design som låter personlighet prägla det genomgående formspråket.


House doctor återförsäljare

Idag drivs företaget av de tre syskonen Gitte Juhl Capel, Rikke Juhl Jensen och Klaus Juhl Pedersen med hjälp av över dedikerade "husläkare" som alla brinner för att ta fram modern inredning med ett luxuöst uttryck i varenda detalj, från matta till möbel. Se hela sortimentet online på Rum21.


Trouva brings you beautiful homewares from the best independent boutiques around the world. De vackraste plaggen online. House of doctor – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula.


Stilen är provocerande, personlig och långt ifrån formell. På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.


Tallrikarna finns att köpa i färgnyanser från vitt till olika nyanser av rustic grått. Deras tallrikar är handgjorda och har en rustik karaktär.


Alltid smakfull inredning och design till rätt pris hos Fröken Fräken. Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Www Housedoctor Entdecken.


I kollektionen hittar du produkter med olika typer av material och nyanser som med en estetisk touch binder ihop din inredning och skapar en enhetlig harmoni. Vägglampor, bordslampor, taklampor i dansk design. Köp online här - CompletLiving. Konsol Apart, pack - Hyllkonsoler i järn.


Passar till hylla Apart. Orientaliskt och färgstarkt med influenser från Marocko. Här finns smidesmöbler, handgjorda mosaikbor lampor i tenn och mycket annat.


Nordic Nest, din inredningsbutik på nätet! Dänisches Design entdecken. Connox bietet Designprodukte in hoher Qualität an - Schoener-Wohnen.


House doctor återförsäljare

Du kan också finna vaser designats i nyskapande material som exempelvis lera och färgad mässing. Produkterna är designade och utvecklade i Danmark, medan produktionen sker runt om i världen. De erbjuder lampor, ljuskällor, lamptillbehör, inredningsdetaljer, ljusstakar, ljuslyktor, möbler, textil, mattor, och juldekorationer och mycket annat.


Hos oss får du alltid bra priser, öppet köp och fri frakt över 499kr. Vi finns både online och i fysisk butik i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.