måndag 11 mars 2019

Spottar fönstersmyg

Med minst 30% rabatt på allt! Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Mini spotlights är små fina spottar som har många användningsområden.


Dessa är superfina att ha i badrum, fönstersmygar eller takfoten.

Mini spottarna är också superfina att använda som släpljus i alla husets rum. Släpljus kallas det då man sätter dem nära väggen så att ljuset belyser väggen och bildar ljuskäglor som är mycket dekorativa.


Vårt breda sortiment av downlights ger dig alla möjligheter att få bra allmänljus, riktbart punktljus och dämpad belysning. Vi har downlights i stora och små modeller, med och utan LED.


Spottar i fönstersmyg. Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av downlights. Välj bland vita, aluminium eller kromade och modeller för badrum, utomhus eller inomhus.

Med spottar som Hide-a-lite Core kan man utgå från t. Sedan koppla ihop varje spott med mörtögon alt. Wago 2ovanför smygen vid varje spott. Vacker som dekorbelysning infällt i hyllor och fönsternischer i offentlig och privat miljö.


LED spotlights för infällnad i taket. Duktig kundservice som gärna hjälper er, ring eller maila oss! Snabba leveranser och många nöjda kunder! Infällda spottar i innertak är en väldigt vanlig installation i privata hem, på hotell och restauranger.


Mest som grundljus i respektive rum men också som spotbelysning av väggar, tavlor etc. För detta ändamål vill man ha en mellanstor downlight som ger ett fint ljus och gärna en som är dimbar för att kunna ställa ljusstyrkan och riktbar för att rikta ljuset.


Led spottar i fönstersmyg Hej, Har letat en del efter tips på led belysning för montering i fönstersmyg men utan att hitta några bra sådana skrivna i närtid. Något som jag var säker på att jag ville ha när vi planerade huset var spottar i varje fönstersmyg.


Dock visste jag inte att det skulle vara så dyrt men detta är en sak som är svår att ändra sen så vi valde att köra på. Hej Ska sätta in diod lampor i fönstersmyg hos kund vilka ska jag använda och hur stor håltagning Mvh Gunnar S Fluxio Elbranschens. Ett annat alternativ är infällda spottar, så kallade downlights.


Denna typen av spotlight ger också ett väldigt bra allmänljus, men är givetvis inte lika enkelt att installera.

Du hittar mer information om just downlights här. Installation av spotlights. Våra spotlights monteras antingen på takkrok eller så skruvas de upp i taket. Tips till alla husbyggare!


Som bonus behöver man inte fönsterlampor i alla fönster. Hide a lite – experter på LED-belysning. LED downlights och tillbehör från Malmbergs. Handla tryggt och enkelt online.


Utforska Ericas anslagstavla " Fönstersmyg " på Pinterest. Visa fler idéer om Fönstersmyg, Fönsterfoder, Fönsterbräda.


För infällt montage eller utanpåliggande med hjälp av distansring. Går även att montera i apparatdosa. För installationer i fönstersmygen, badrummet eller i takfoten utomhus. LED-chipet sitter försänkt en bit in i armaturen, vilket gör att ljuset inte bländar.


Diodtekniken är av märket Osram. IP65-klassningen på både spotlight och transformator möjliggör installation utomhus eller i duschen, t. Nu händer det inte mycket på bygget. Det är så snyggt med spottar i fönstersmygen ! Erbjudande från Maxel Belysning AB.


Kontakta kundtjänst Vi hjälper dig gärna med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer och reklamation etc. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.