tisdag 5 mars 2019

Skyddsfilm strålkastare lagligt

Skyddsfilm strålkastare lagligt

Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren. Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Strålkastare från 6kr. Ger din bil ett personligt utseende. Självhäftande film som skyddar strålkastaren mot stenskott och blästring. Tål biltvätt och lämnar inga limrester då den avlägsnas. Ej godkänd av Svensk Bilprovning. Vi erbjuder alltid bra produkter till rätt pris. Toningsfilmen är hållbar och lätt att montera.


Skyddsfilm strålkastare lagligt

Färgad Stenskottsfilm för lyktor och strålkastare har en tjocklek på hela mil vilket ger ett kraftfullt skydd mot stenskott och andra skador. De finns i tre färger Gul, Xenon Blå och Light Smoke (grå). Observera att det inte är lagligt att ha färgad lyktfilm på bilar i trafik i Sverige. Alternativet är kanske en genomskinlig skyddsfilm (utan någon toning då givetvis).


Ska man vara hård är det väl dock inte lagligt, då du ändrar lyktan. Tyvärr inte så lagligt, om du däremot sätter dit transparent film bara för att skydda så ska det nog mycket till innan någon klagar.


Gul eller svart toningsfilm är det nog lite svårare att komma undan med om polisen och bilprovningen får säga sitt. Jag har satt på blå strålkastar skyddsfilm.


Tror du det skulle vara lagligt att. Skyddsfilm också kallad strålkastarskydd är en tunn plastfilm lik solfilm som är töjbar. Skyddsfilmens töjbara egenskap gör den perfekt att använda på kurviga ytor så som strålkastare. Skyddsfilmen har två huvudsakliga uppgifter, det ena är att ge lyktan extra skydd och den andra är att ge strålkastaren en grym look.


Lågt pris och svårt att montera (värme på hög grad behövs) då de flesta filmer är mycket tunna och inte ger ett direkt skydd mot stenskott utan endast färgning av lyktorna. Lackstift på fälgar? Vilken färgtemp ska jag välja på xenonlampan? Vad heter farthållare på tyska?


Ytrost på avgasrören- hur få bort? Den går även att använda för renovering av nedmattade strålkastarglas eftersom filmens adhesive går in i repor och porer så ger en helt klar och skyddande yta.


Att konvertera en strålkastare till LED är inte så självklart enkelt. Exakt var själva ljuspunkten hamnar i en strålkastare är extremt viktigt för resultatet.


En halogen eller Xenon-lampa har väldigt stark ljuspunkt, medan en LED-lampa ofta har flera ljuspunkter. Detta i sig gör att risken för felaktig ljusbild ökar markant. Delbetala i upp till månader.


Skyddsfilm strålkastare lagligt

Sveriges största urval av batterier - Inga avgifter och garanterat god service! Färgad stenskottsfilm för lyktor och strålkastare har en tjocklek på mm vilket ger ett kraftfullt skydd mot stenskott och andra skador. Här hittar du skyddsfilm till bil och MC som räddar lack och strålkastare från repor, smuts, vägsalt och stenskott.


Denna film är mycket enkel att forma och kan med hjälp värmas med varmluftspistol. Perfekt när man vill skydda sina strålkastare för stenskott, insekter etc, men även en snygg detalj för att fräsha upp bilens utsida. Lägg till i inköpslistan.


Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg - prenumerera på vårt. Vårt kit täcker utsatta ytor som huv, stötfångare, strålkastare, backspeglar och skärmar. Det går självklart att välja exakt vilka delar man själv vill ha skyddade. Garantin gäller defekter i material och tillverkning mot gulnad film, bubblor i material samt sprickbildning.


Köp skyddsfilm som både är lätt att montera och byta ut. Ett måste för alla extraljus och LED-ramper! För extraljus och LED-ramper rekommenderar vi transparent skyddsfilm. Filmen är 4x1m och är 2mm tjock.


Mät glasets längd för att avgöra hur mycket du behöver. För ett par normala strålkastare krävs ca 2m skyddsfilm. Hos oss på Jula finns LED- strålkastare för trädgård och uppfart.


Testa extraljus är något som vi gjort under nästan år. Orsaken till denna flit är givetvis enkel: vi lever i ett land där det under vinterhalvåret (nästan) bara bjuds på mörker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.