onsdag 6 mars 2019

Ljusslinga batteridriven

Ljusslinga batteridriven

Dekorera ditt hem med en ljusslinga från Ellos. Möbler, belysning och gardiner. Köp Cancerfondens armband hos oss. Intäkterna går till Rosa Bandet. Hitta dina favoriter idag! Jämför olika ljusslingor och köp det som passar din bostad och trädgård! Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Stort utbud av inredning! Gratis att använda! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Med en batteridriven ljusslinga kan du snabbt och enkelt skapa ljusdekorationer både inom- och utomhus. Det bästa är att du kan placera den var du vill, inga eluttag behövs. Ansluts batteridrivna ljusslinga är multifärga har olika program och blinkar i takt till din favoritmusik – en rolig utomhusdekoration i juletider för såväl stora som små.


Ljusslinga batteridriven

Batteridriven ljusslinga som blinkar i takt till musik. Du kan välja en ljusslinga som ansluts till vägguttaget eller drivs med solcell eller batteri. Bara fantasin sätter gränser!


Flera har lampor med design som liknar glödlampor, det finns transparenta och färgade. På en del ljusslingor är dioderna helt rena, andra är utsmyckade med figurer. Skapa en stämningsfull jul med julstjärnor, adventsljusstaker och ljusslingor! Välj butik för aktuellt lagersaldo på siten.


Genom att välja en Elon-butik kommer webbplatsens innehåll anpassa sig efter ditt val. Mobile Lampion är tack vare kapslingsklass IP(skyddad mot vattenstänk) avsedd för utomhusbruk.


Ordinarie pris kr) Spara som favorit. Perfekt som dekoration till exempelvis din dukning eller i en ljuslykta för extra mysfaktor.


Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Ljusslinga Neon m. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


På Clas Ohlson finns alla eltillbehör du kan tänkas behöva. Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Beställ online idag. Många är smarta, andra är roliga. Självklart hittar du ännu fler produkter inom julbelysning i våra varuhus. Välkommen att fynda på ÖoB ! Delbetala i upp till månader. Letar du ljusslinga ? Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon! Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Ljusslinga batteridriven

En energisnål ljusslinga för både inom- och utomhusbruk med varmvita LED-lampor med skymningssensor och en timer på eller timmar. Välj mellan fem program med olika ljussken och färger.


Vacker ljusslinga för utomhus- och inomhusbruk. Kan både ligga på bordet som en del av dukningen, hänga i taket eller dekorera en spegel – bara fantasin sätter stopp. Den är också riktigt fin på altanen eller i trädgården på sommarkvällar.


SPECIFIKATIONERLängd: meterBatteritid. Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.