måndag 4 mars 2019

Hundhage nylon

Canvashage eller valphage till smådjur eller mindre hundar. Fälls lätt ihop och stoppas ner i sin väska för enkel transport. Valphagen är gjord av slitstark nylon. Behöver hunden nytt koppel?


Hos oss på ProPet hittar du ett stort sortiment av hundkoppel i nylon. Ett nylonkoppel passar även utmärkt som valpkoppel eller koppel till den lilla hunden. Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten.


Genom att fortsätta godkänner du detta. Brett sortiment av hundtillbehör. Köp din valphage hos oss. Vi har ett stort utbud av valphagar som passar både inomhus och utomhus.


Hög kvalitet och snabba leveranser, välkommen! Stabil hundhage, lackerade metallelement, upphöjd "tröskel" i ingången, kan monteras på olika sätt, enkel montering, perfekt för valpuppfödning, för inomhus och trädgården. VALPHAGE - METALL Mycket omtyckt valphage av fantastiskt rejäl konstruktion.


Skriv en recension. Ställ en fråga till oss om den här produkten. Visa fler produkter från. Hitta smarta Inhägnader för Valp hos Petster.


Befinner man sig i exempelvis en hundhage så är det lätt att koppla av och på hunden med hjälp av ett hundhalsband. Att välja rätt storlek på hundhalsbandet är relativt enkelt då man mäter hunden runt halsen och undersöker sedan motsvarande storleksalternativ som de olika tillverkarna erbjuder. Utställningstält för hund - Fina tält för hundutställning hos 4Dogs.


Avtagbar golv som är enkelt att ta av och på beroende på om du har hagen inomhus eller utomhus, lätt att rengöra. Tänk att det är många hundar som bor ute dygnet runt, året runt och som vantrivs inomhus så det hela handlar om vad hunden är van vid.


Vi säljer tillbehör till kaniner och andra smådjur med lägsta prisgaranti. Lämna din älskling på vårt smådjurspensionat när du åker bort. Gå med bland 5miljon andra som har gjort sin shopping smartare, roligare och mer givande. Denna konverterbara hundhage från Carlsson kan ordnas i flera olika former och även användas som grind med hjälp utav vägghållarna som gör den enkel att montera och ta bort.


Upptäck ett stort utbud djurtillbehör, möbler och djurleksaker till ditt husdjur – allt till bästa pris! Tak till vår canvashage. Halva taket är gjort i nät för skön luftgenomströmning medan den andra halvan är av lätt nylon för att ge skugga.


Hundhage nylon

Taket passar hagen när den ställs upp som på bilden (i en rund form). Produkter för transport av hund i bil med marknadens bästa service! Bara hos hundbursbutiken. Vårt hunddagis är vilande just nu men för rätt hundar boende i Hejsta finns platser att söka.


Hundhage nylon

Vårt upplägg: Ströva är ett litet utomhusdagis i Hejsta utanför Hölö. Join over 5million others that have made their shopping more smart, fun, and rewarding. Liten valphage, kan också användas till kaniner och marsvin.


Lätt att fälla ihop och sätta upp. Falcon - Falcon hundbur (Medium) från ProLine är en otroligt robust och superstabil hundbur som är krocktestad och TüV-godkänd.


Hundhage nylon

Sveriges bästa sökmotor för shopping. Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet. Xtrm Spider är ett slitstarkt hundhalsband i nylon.


Husdjurstillbehör online. Sele för små hundar, valpar och katter, inkl. Allt för valpar hos zooplus. Hundtillbehörsbutike.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.