fredag 15 februari 2019

Grenuttag lång sladd

Titta på vårt breda sortiment. Snabb leverans, fri frakt över 300kr. Beställ enkelt online. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Fri frakt i hela Sverige! Se vårt urval av Grenuttag. Delbetala i upp till månader. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Skarvkablarna och kabelvindorna finns i många utföranden med olika kabelläng IP-klassning och annat som skiljer dem åt. Letar du efter ett nytt grenuttag ? NetOnNet erbjuder ett brett utbud av olika grenuttag med eller utan strömbrytare. Grenuttag med uttag och en indragbar sladd som är meter lång. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Grenuttag lång sladd

Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Om sladden har gått av eller om isoleringen har skadats får du inte laga den. Däremot kan du kapa av den trasiga delen.


Du får bara ersätta sladd, stickpropp och skarvuttag med samma slags materiel som tidigare. Behöver du byta stickpropp på lampor av annat slag eller på hushållsapparater, ska de lämnas in till en fackman för.


Hos oss hittar du olika typer av kablar och grenuttag för alla ändamål. Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk. Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov. Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande.


Grenuttag lång sladd

Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Avsedd för användning inomhus. Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service! Kompakt grenuttag i snygg design.


En självhäftande dockningsstation medföljer, som kan fästas på exempelvis vägg, skrivbord eller på undersidan av ett bord. Den smarta utformningen gör att stickpropparna inte är i vägen för varandra.


Levereras med en meter lång sladd med jordad stickpropp. Sladdlängd: 7mm. Grendosa med sex uttag för inomhusbruk. Med strömbrytare som säkerställer att inga enheter står i standby-läge.


Enkel, jordad grendosa med sex uttag och strömbrytare. Slipp att krypa på golvet, bakom soffan för att stänga av strömmen till grenuttaget. Grenuttaget är klassat IPsamt försett med meter lång kabel. Fjärrkontrollen genererar ström på mekanisk väg och kräver inget batteri.


Grenuttag lång sladd

Den långa sladden gör den extra flexibel i rummet. Kraftig 4-vägs grenuttag med 45° vridna brunnar och 2-polig belyst strömbrytare. Men det finns en gräns – en förlängningssladd klarar inte hur mycket ström som helst. Blir överbelastningen för stort så kan det bli dyrt eller i värsta fall kosta liv.


El är bland det viktigaste och det farligaste vi har i våra hem. Lägg till i shoppinglistan. Verktyg till bra priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.