fredag 16 november 2018

Mekonomen byta lampa

Stort utbud av lampor. Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Dagars Gratis Retur. Säkra och snabba betalningar. Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Vi byter dina glödlampor. Ha med dig minst en av varje lampa, så är du alltid redo att byta när lampan väl har dött. Om du trots allt vill ha hjälp med att byta glödlampor i din bil så kan du alltid kontakta någon av Mekonomens alla verkstäder.


I våra verkstäder kan du välja att delbetala dina kostnader med vårt svarta Mekonomenkort. Mekonomens expert Magnus Blommé visar här hur du gör, att det är bra med en uppgradering och vad du behöver tänka på för att inte förkorta livslängden på dina lampor. Eftersom det finns hundratals olika lampor för bilen så kan det vara svårt att veta exakt vilken som passar just din bil.


Mekonomen byta lampa

Mekonomen Byta Lampa - bilservice, serviceverksta bromsreparationer, ac-service, bilar och produkter, bilreparationer, aircondition, verksta hjulinställningar. Mekonomen Byta Lampa Hisings Backa Göteborg - bilgas, däckverksta bilelektriska, elektroniska reparationer, aw verksta dropin däckbyte, autoexperten. Dessutom kan det vara läge att uppgradera.


Mekonomen byta lampa

Byta lampor behöver inte vara krångligt. Tack vare detta så har dessa lampor en livslängd på upp till fem gånger så lång tid som de gamla vanliga lamporna.


Så även om de är några kronor dyrare så är de i längden en bra investering, och du slipper arbetet med att byta lampa så ofta. På Mekonomen sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. I Mekonomens butiker och e-handel online finns bildelar, reservdelar och biltillbehör till din bil.


Mekonomen byta lampa

Genom att använda sidan godkänner du detta. Mekonomen erbjuder både service av din bil och ett stort utbud av bildelar. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Delbetala i upp till månader.


Byta olja i bilen är viktigt att göra kontinuerligt – och du kan göra det på egen hand utan problem. Byte lampor Mekonomen Umeå. Lampor för vägbelysning byts alltid ut samtidigt på vänster och höger sida för maximalt ljus och säkerhet. Snicksnack då ska man inte byta lysrör själv heller eller vanliga halogen lampor.


Det är inget stort tryck på insidan som är värre än någon annan lampa. Så länge lampan lyser finns det ingen anledning att byta den.


Men så är det inte med xenonlampor, där sker en påtaglig försämring av ljusstyrka med ökad ålder. Rekommendationen är att byta xenonlampor vid runt 8. Om bilägarna tvingades att byta glödlampor lika ofta i södra Europa hade Citroën förmodligen tänkt ut en annan lösning för att underlätta glödlampsbytet. Likadant är det för Renault Modus.


Nu tvingas verkstäderna montera bort stora delar av frontpartiet för att byta en enkel lampa. Men Bilia verkar ha sänkt priset på glödlampsbyte.


Mekonomens Promeister- lampa, Julas Hamron, båda Biltema- lamporna samt Bosmas standardlampa håller inte måttet när det gäller geometrin. Ljusbilderna blir helt fel och tyder på att tillverkarna inte har lyckats fixera glödtråden i mitten av lampfoten. Världens lättaste bil att byta lampa på.


Du lossar hela strålkastaren med två metallpinnar som är istuckna uppifrån som liknar tältpinnar. Du ser dem om du öppnar motorhuven. Sedan är det bara att byta lampan och montera tillbaka allt igen. Om lampan har gått sönder, rulla in till oss och få den bytt på fem minuter.


Vi tar inget för det heller, vi vill helt enkelt att du ska känna dig omhändertagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.