torsdag 1 november 2018

Extraljus xenon 100w

Behöver din bil nya xenonlampor? Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för smidig installation. Xenonkit på hela 100W för fordon med 12V.


Ger ett extremt starkt ljus och. Detta kit är Plug-n-Play och lätt att installera. Ett flertalet lampsocklar och. Levereras med reläkabel. Komplett kit med: ballaster. Xenon extraljus med inbyggt drivdon och reflektor saluförs i flera olika modeller och storlekar. Fördelen med en stor reflektor är att kastlängden på ljuset blir mycket längre, dvs. Xenon reservlampa för 75W ballaster med AMP kontakter.


Extraljus xenon 100w

NBB 2Xenon 60W 24V Inbyggd ballast 4. Utöver själva lamporna har vi alla typer av tillbehör som du kan behöva, extraljusfäste, frontbåge, stabiliseringstag, reläsats etc. Många monterar tre extraljus på sin bil och de kit som vanligtvis används för konvertering av extraljus kan beställas som kit. Med tiden kan dock dessa lampor börja brännas vid lägre eller högre temperaturer och ändra ljuskvaliteten innan de förbrukats helt. Bygg om dina halogen extraljus till xenon.


Med dessa 100w Xenon konverterings kit kan du snabbt och enkelt bygga om stycken av dina halogen extraljus till xenon utan några större ingrepp. Finns med följande lampsockel: D2H HFärgtemperatur. Från Lightforce kan vi bland annat erbjuda Blitz 2med extremt lång räckvidd. Det är ett tufft och tåligt xenon extraljus med 100w xenon och gånger så mycket ljus som 55w halogenljus.


Extraljus xenon 100w

Vad gäller räckvidd på ljuset är det oslagbart. NBB Alpha 2är en svenskdesignad strålkastare som uppfyller de höga kvalitetskraven för extraljus. Humanhabit har Sveriges största sortiment xenonkit inkl.


Extraljus xenon 100w

Vi har xenon extraljus för både nymontering och reservdelar. Du vet väl att xenon ger upp till fyra gånger mer ljus än en halogenlampa? Om du vill byta ut dina lampor har vi xenonkit för enkel konvertering från vanlig halogenbelysning. En tydlig manual för din konvertering till xenon extraljus finns att ladda ner som pdf.


Istället för halogen använder sig dessa extraljus av en annan gas, nämligen Xenon. När xenon passerar den elektriska laddningen resulterar detta i att dessa lampor kan brännas mycket ljusare än halogenlampor, vilket i sin tur sparar effektivitet och förbättrar estetik och synlighet. Sveriges mest populära extraljus NBB Alpha 2som vi xenonkonverterat. Upplyst och säker till rätt pris!


W, E-märkt, 425m ljus! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! W xenon kit fouml;r 12V fordon.


Lauml;mplig till extraljusen fouml;r den som vill maxa sitt ljus. Watt xenonkit - konvertera dina halogenljus till marknadens mest kraftfulla xenonljus. Detta xenonkit har snabb uppstartstid och lagerförs med Sveriges bredaste sortiment med lampsocklar och färgtemperaturer. Runda extraljus, en klassiker som fortfarande som ger dig det ljuset du behöver på Skandinaviens mörka vägar.


Vi på Strands säljer extraljus i LE Xenon och halogen för att du skall kunna göra det valet som passar dig bäst. Det vita ljuset är också ett plus. Extraljus för alla typer av fordon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.