torsdag 1 november 2018

Extraljus skydd nbb

Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! De är gjorda av polykarbonat och är mycket slitstarka och robusta. Snap-on-funktionen gör dem lätta att ta av och på.

Klart - skyddar linsen mot slitage, stjäl ingen effekt. Tillverkade i genomskinlig och slagtålig plast. Lägg till i favoriter Art. Du kan ha på dessa utan att ljuset försämras.


DETALJER LÄGG I KORGEN. Extraljus -Stag Rund Svart. Svensk design, kvalitet, säkerhet och lång livslängd.

Det påfrestande vädret ligger oss nämligen extra varmt om hjärtat. NORDISKA LAMPOR FÖR DET NORDISKA KLIMATET. Leveransinfo: Vid order av fler än aktuellt lagersaldo eller om lagerstatus är “beställningsvara” har denna produkt en normal leveranstid på ca 3-arbetsdagar.


Stenskottsskydd "PREMIUM" för tuffare tag! Tyvärr låg vårt nätverk på lagret nere stora delar av gårdagen vilket medför att vi tyvärr kommer att bli försenade med våra utleveranser med en dag.


NBB Alpha 2LED med inbyggt 70w Xenon. ABL Lights group ( NBB ). Avtagbart fäste för extraljus (3mm) VOOL. NBB extraljus nya modellen med LED positionsljus. Kabelsats för tre extraljus och kontater för Xenon ballaster.


Xenonkit med D2Y lampor och Slim ballaster, Välj styrka på dina Xenonkit i rullmenyn. Lyckligt lottad är man som får åka med så sjuka extraljus nu mot vintern! Ange koden: halojonssan för 10% rabatt på HELA sortimentet hos extraljuskungen, du m. Vi förbättrar dom ytterligare genom att konvertera till Xenon.


Vi väljer xenonlamporna med absolut bästa kvalité och kan därför lämna års garanti på dom. Alla våra NBB med Xenon levereras med D2Y Lampor.

NBB, eller Nordisk Bilbelysning, var ett svenskt företag som tillverkade extraljus och arbetsbelysning i Linköping. Populärt extraljus med LED-positionsljus som levereras med 75W xenonkonvertering eller så köper man till färdigkonvertering. Skydd till extraljus. Ett smidigt, billigt och enkelt sätt att skydda dina extraljus från stenskott.


Om olyckan skulle vara framme byter du bara ut skyddet istället för hela lyktan, helt enkelt det billigaste och snabbaste sättet att ”försäkra” dina nya lyktor. NBB’s extraljus är känt för sin fina kvalité till ett bra pris. Ny modell med inbyggt LED-positionsljus i överkanten på lampan.


Denna populära svenskdesignade strålkastare (diameter 225mm) uppfyller de högt ställda kvalitetskraven för extraljus och har en av marknadens absolut bästa ljusbilder. Upp till 60% lägre pris när du köper extraljus på nätet, extraljus i alla prisklasser! Alpha 2Halogen har ett glasfiberförstärkt lamphus och linsen är tillverkad i det tåliga materialet polykarbonat. Fordonstillbehör av högsta kvalitét till alla slags fordon.


Jag börjar med att be om ursäkt för att jag gör ännu en tråd om extraljus då det finns tusentals, men jag har kollat igenom en del och haft lite svårt att komma fram till något vettigt. Swedish-made high quality auxiliary driving lights specially designed for the Volvo. This complete package includes a light holder, mounting brackets, rods and covers for installation between the grill and the lights.


Vi har ett stort utbud med alla slags extraljus för lastbil. Med sitt glasfiberförstärkta plasthus och lins i polykarbonat är detta ett extraljus av toppklass!


Alpha Halogen 2både vidgar och förlänger den normala helljusbilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.