måndag 22 oktober 2018

Extraljus monterat och klart

Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. Sveriges bästa priser. Dragkrokslagret erbjuder ett extraljus till mycket förmånliga priser. Förläng sikten och öka säkerheten vid mörkerkörning.


Extraljus monterat och klart

I den farten får du sekunder extra på dig att reagera för varje 1meter du förlänger sikten. I dessa sammanhang är tre sekunder mycket lång tid. Du kan köpa extraljus, backljus, däck eller motorvärmare inklusive montering till ett fast pris. Behöver du extraljus till ditt fordon?


Våra duktiga tekniker har många års erfarenhet av fordonsmontering i alla slags fordon. Hos oss kan du utan problem få hjälp att både hitta rätt belysning för din bil, och även att montera extraljusen på din bil.


Extraljus monterat och klart

Montera extraljus Tips på hur du monterar extraljus Det effektivaste sättet att förstärka bilens vanliga helljus är att montera extraljus på sin bil och för den "normalhändige" är det inga problem att göra en extraljusmontering själv! Dessa extraljus erbjuder otroliga ljusstyrka och är en ökad säkerhet vid körning i mörker.


Med erbjudandet kan köpa utrustning som extraljus, däck eller motorvärmare inklusive montering till ett fast pris. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Erbjudanden och rabatter i bladet gäller t. Alla priser är inkl. Notera att många nya och moderna extraljus ofta har LED-lampor eller Xenonlampor i insatserna (LED är det klart mest populära idag, samt det bästa), dessa drar inte alls lika många watt och man klarar sig därmed på mindre antal relä, exempelvis kan tre stycken LED- eller Xenonlampor dra runt 1watt tillsammans.


Vi erbjuder ett brett sortiment av extraljus till din bil. Välkända varumärken Snabb hemleverans Fri frakt till butik. Köp online hos Autoexperten! Mekonomen strävar efter att göra ditt billiv enklare.


Material och montering till ett fast pris. Ofta har vi återförsäljare som sköter montering, och kan ge ett monterat och klart pris.


Extraljus monterat och klart

Monterat och klart – så funkar den smidiga tjänsten för din bil Motorvärmare, vinterdäck eller extraljus – oavsett vad du behöver kan du få hjälp att rusta din bil inför vintern. Lamphuset är stöt- och vibrationstestad och tål stora påfrestningar och stenskott.


Och du får ett fast pris på hela jobbet. Lampan är utrustad med ETM (Electronic Thermal Management) som övervakar värmeutvecklingen på dioderna för att bibehålla intensiteten i dioden samt för att undvika missfärgningar som uppstår om värmen blir för hög.


Bra extraljus är en billig livförsäkring som hjälper dig att upptäcka faran i tid. Med bra extrabelysning som komplement till bilens std strålkastare blir mörkerkörningen ett nöje, dessutom ökar du din egen säkerhet. Vi marknadsför och säljer extraljus av en mängd olika märken och varianter, till alla typer av fordon.


Oavsett vad för typ av belysning du vill ha, så har vi garanterat lösningen för dig. Ett extraljus är precis som det låter, en extra lampa som monteras fram på bilen för att ge mer ljus. Extraljus kommer i olika former med olika mycket ljus. Givetvis erbjuder vi professionell montering med garanti!


Ett vanligt sätt att montera extraljus är med en hållare som sitter bakom registreringsskylten. Hos oss finner du en uppsjö av ledramper, extraljus, arbetsbelysning och tillbehör! De finns i ljusteknikerna halogen, led och xenon. Testa installerat och klart när du ska byta ut hela eller delar av ditt badrum.


Boka tid enkelt online på kupevarmare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.