tisdag 3 juli 2018

Plafond led dimbar

Stort utbud av LED belysning till lägre pris. Inredning i alla prisklasser och för alla hem. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Låga priser och snabba leveranser! Då takplafondlampor monteras i taket kan det vara krångligt att byta ut glödlampan och en stege kan behövas. Därför är en LED-lampa med dess extra lång hållbarhetstid ett passande val. Då slipper du byta ut den lika ofta och den har % lägre energiförbrukning.


Välj bland varmvit till färger som rö grön och blå. Dimbar plafond LED. En plafond ger rummet ett fint ljus och passar i de flesta rummen.


Upptäck alternativet till glödlampan nu – hos Lamp24. Flera av modellerna med inbyggd ljuskälla är dimbara och de finns i olika storlekar och styrkor.


Plafond led dimbar

Gemensamt för LED plafonderna är att de har inbygd ljuskälla och att är rätt så lågbyggande. Ljuset från dessa är behagligt och varmvitt. Tak-och väggplafonder tillverkade i polykarbonat med opalt bländskydd.


Bestyckad med en dimbar LED-enhet. Förpackningsstorlekar: 1. Systemeffekt: W. Integrerad LED bygger inte heller så mycket på höjden, vilket gör plafonder i LED till det självklara valet om du till exempel har skåpluckor i köket som går väldigt nära taket. Vi rekommenderar att använda dimmer till sin plafond, för att få ut så mycket som möjligt av lampan.


Att välja plafonder är perfekt när takhöjden inte räcker till, eller när du vill att belysningen ska smälta in utan att synas för mycket. Köp dina plafonder hos LjusExperten. Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb!


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Taklampa med inbyggd LED -belysning. Kräver inte en installerad dimmerstömbrytare.


Plafond led dimbar

Mått: 410x410x1mm Art. Westal Athena Plafond LED 18W är en tunn tak- och väggplafond som är tillverkad i polykarbonat (plast) med opalt bländskydd.


Plafond led dimbar

Mycket prisvärd plafond med inbyggd 3-stegs dimbar LED. Välj mellan tre olika ljusstyrkor genom att tända och släcka med din vanliga strömbrytare. Tänds automatiskt när den känner av rörelse. Den går att byggas ut med upp till plafonder, när sensorn aktiveras tänds alla samtidigt, smart i en hall, korridor eller lagerlokal etc.


De flesta takplafonder led kan man enkelt hänga upp själv på en krok i taket. Den är godkänd för badrum och anpassad för fast installation. Vincent är en plafond från varumärket JUUS.


Lampan är tillverkad i Varberg. Snygg och tidlös plafond design. Plafond : En taklampa som passar när du har ont om plats.


Vissa plafonder hänger ner lite, medan andra ligger väldigt platt mot ditt tak. Hi-Hat plafond från det svenska varumärket Ateljé Lyktan har ett minimalistiskt uttryck och är designad av Henrik Schulz.


Formgivningen är inspirerad av ett trumsets dubbla cymbaler och designern var mycket noggrann att lampan skulle få ett elegant och stolt utseende. Plafonden är dimbar vilket gör att du kan justera ljuset efter eget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.