måndag 2 juli 2018

Digitala skyltar utomhus

Vi på 4Sign tillhandahåller samtliga typer och storlekar som du kan tänkas behöva till din verksamhet. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt digitala skyltar för dina behov. Våra digitala infartsskyltar är avsedda och anpassade för utomhusbruk. Digitala INFARTSSKYLTAR.


Hög kontrast och ljusstyrka möjliggör tydlig visning av rörliga bilder, filmer och animationer. Skyltarna är synliga över stora avstånd även i starkt solljus. Vi levererar alla typer av digitala textdisplayer och LED skyltar.


LED displayerna kan visa statiska budskap eller rullande text. Modellserien kallas även för skylt med rinnande text. Vi särskiljer på textdisplayer för inom- och utomhusbruk.


Microbus GTX är vår tyngsta serie med elektroniska LED textdisplayer för utomhusbruk. Speciellt anpassad för krävande applikationer som t. Samtliga modeller finns med tre olika färgoptioner, rö gul amber och vit. GTX är en vidareutveckling av vår tidigare displayserie Xpress.


Det som gör just skyltar till ett bra sätt att profilera sig på är att skylten är en mångsidig budskapsbärare som finns i många olika former och material. Vi på 4Sign har stor erfarenhet och kunskap kring företagsskyltar utomhus och erbjuder en stor bredd av skyltar – allt från plåt och neon till digitala skyltar och banderoller. Fristående skärmar eller vägghängda skärmar erbjuds från tum.


Skärmarna har IP65-klass för att tåla det svenska klimatet. Dessa skärmar är försedda med extra kylning och uppvärmning samt extra beläggning på kretskorten för att kunna tåla fukt. Klicka här och se hela vårt utbud av digitala skyltar. Vi har referenser som BurgerKing mfl.


Storbild LED: Bygg stora lösningar inomhus eller utomhus och ta all uppmärksamhet. Behöver du bara visa en hemsida, bilder eller filmer finns det väldigt enkla system att välja bland. Mediascreen erbjuder allt inom digital skyltning, för alla branscher. Från behovsstudie och val av skärmar, till innehåll och konfiguration av mjukvara.


Digitala skyltar utomhus

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Standardsortering Sortera efter mest sålda Sortera efter senast Sortera efter lägsta pris Sortera efter högsta pris.


Förutbestämda tids- och datumsbegränsningar gör att du själv och väljer när, hur och var informationen skall visas. Skriv en recension. Skyltpoolen har många lösningar för skyltning utomhus.


VEPOR, ROLL-UPS, BEACHFLAGS. Med ditt varumärke i fokus! Bärum kommun, digital skylt utomhus. Du bestämmer hur många som ska vara i bildspelet och hur ofta bilden ska ändras.


Oavsett om det är bilder, videor eller texter, är det upp till dig. Dessutom finns det möjlighet att få dem med touch funktion. Möjligheterna är oändliga med digitala skyltar.


Satsningen beskrivs av utomhusreklambolaget Clear Channel som ”en historiskt stor utbyggnad av digitala reklamskyltar”. Utomhusreklam Clear Channel Reklam.


I praktiken innebär det att bolaget ökar antalet digitala reklamskyltar med 1stycken. Megatec har lång erfarenhet inom digitala skärmlösningar till krävande miljöer.


Få ditt företag att synas med våra digitala skyltar för både inomhus- och utomhusbruk. Vi erbjuder lösningar som är skräddarsydda efter kundens önskemål, behov och krav. För uppspelning av digitalt innehåll från kampanjserver Paketpris 7. Företagsskyltar utomhus. Vi producerar utomhusskyltar i plast, aluminium och tyg.


Digitala skyltar utomhus

IR Skylt har producerat och monterat en mängd informationstavlor, skyltar, bokstäver och vepor genom åren. Vi lyfter fram det unika i varje digital skylt genom professionella, genomtänkta skyltkoncept.


Digitala skyltar utomhus

Se exempel på digitala skyltar i bildgalleriet. Systemtext – skyltlösningar att lita på Vi tillverkar kundanpassade skyltar, efter dina behov och önskemål med det slutresultat du förväntar dig – oavsett om skylten ska sitta inomhus eller utomhus.


Mjuka skyltar som vepor och banderoller finns inte bara på fasader utan det är även vanligt att de finns upphängda på till exempel staket, plank eller mellan träd. En bildskärm är en digital skärm som förmedlar reklam, information eller liknade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.