onsdag 7 mars 2018

Glasglob 300

Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Glasglob 3opal flänsf 100. Skickas inom arbetsdagar. Detta är ett lampglas i globform som ofta sitter på. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Nu finns produkten i kundvagnen. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Utomhusbelysning i klassisk stil för hus, går park och stad. Nytillverkade belysningsarmaturer efter gamla förlagor anpassade till nutidens krav. Ett komplett sortiment av lampor tillverkade i gjutjärn, koppar, plåt och mässing. Dokument (0) Andra varor från samma varugrupp.


Beställningsvara - Leveranstid ca 1-veckor. Vi har ett stort sortiment av olika reservglas.

Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt lösenor alternativt kontakta Gelia.


Blankvit glasglob med ett kromat upphäng. Komplett med takkontakt. Klassisk glasglob i fem storlekar. Anpassad för takkrok. Capo, klassisk glasglob i fem storlekar. Takkopp av vit ABS-plast alt. Glob av matt opalglas eller akryl, PMMA. Levereras med textilledning, Ø 3mm: m, Ø 400–4mm: m. LED-lampor - energisnåla lampor för alla behov. Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor. Samtliga Klotlampor har glasglob vit opal och pendel i krom. GLOB 3GLOB 3GLOB 400.


Hos oss kan du köpa taklampor - stora som små. Taklampor till köket, till vardagsrummet eller varför inte till sovrummet? Köp taklampor hos LjusExperten.


Letar du efter Plafonder till låga priser?

Handla Plafonder till låga priser online hos lightinthebox. Välj taklampa med omsorg – den kan bli kvar på sin plats under ganska lång tid. Satsa på en stil som känns hållbar och en design som samspelar med det övriga rummet och kanske hela hemmet. Höjd 375mm Bredd 300mm.


Droplight från Örsjö Belysning är en armatur som består av en matt glasglob med vitlackerad plåt och finns i tre olika storlekar. Droplight kan utan problem kombineras med olika storlekar och utgör en fin, men enkel detalj i rummet.


Ljuskälla Opal EGlob, dimmerkompatibel. Denna artikel består av en lampsockel och en opalfärgad glasglob, den behöver kompletteras med en ljuskälla av typen G9.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.