måndag 19 mars 2018

Garageuppfart pris

Svevia har ett komplett asfaltserbjudande till Sveriges företag. Vad kostar det att asfaltera min garageuppfart? Med mycket förarbete och fackmannamässigt utfört underlag hamnar du som billigast runt 150kr exkl moms per kvadratmeter asfalt. Om du lägger marksten till en ny garageuppfart är det viktigt att du köper en sten som klarar av det ändamålet, på våra produktsidor framgår det om stenen är anpassad för garageuppfart eller inte.


I normala förhållanden brukar det kosta mellan 5till 8kronor per kvadratmeter, beroende på vilka stenar man väljer att använda sig av. Att en bra garageuppfart kräver ett gediget underarbete och att de flesta villaägare ska undvika att ge sig på att utföra det själva, är både Patrik Wendelius, byggnadsteknisk rådgivare på Villaägarna, och Magnus Kranshammar överens om.


Det är ett bra pris, tycker jag. Du kan knappast få ett pris under det. Det beror ju förstås på hur stor del som du vill asfaltera.


Sedan gäller det också att få tag i någon som bryr sig om att komma ut och asfaltera en så liten del som en garageuppfart kan ta. Behöver du få din garageuppfart asfalterad eller vill du kanske få ett pris på vad asfaltering av garageinfart kan kosta?


Vi på Peab Asfalt kan hjälpa dig med att lägga ny asfalt ovanpå befintlig om den behöver förbättras eller asfaltera en helt ny yta. I samband med asfaltering kan vi även hjälpa dig med mindre anläggnings- och dräneringsarbeten samt stensättningar.


Asfaltera din garageuppfart, gångstråk eller andra ytor. Har du ett gångstråk, vägavsnitt eller andra beläggningar som behöver ses över, eller där flödena inte fungerar helt optimalt? Kanske behövs en viss typ av beläggning där ni parkerar bilar, och en annan där barnen kan lära sig cykla till sommaren?


Fördelarna med asfalt är. Har priset på asfalt fördubblats? Räkna med att det kommer kosta minst 1kronor per kvadratmeter för själva asfalteringen, då exklusive moms.


Följande parametrar kommer att påverka priset på asfaltering av din uppfart: Storleken på uppfarten som ska bearbetas och asfalteras. Hur mycket förarbete som krävs och hur mycket av detta du gjort själv. Att välja sten till garageuppfarten behöver inte vara svårare än att välja sten till gången.


Garageuppfart pris

Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt. Läs mer om kostnader för att lägga marksten på stenbolget. Vi har ett brett utbud av prisvärda markstenar.


Skottning av garageuppfart och gårdar. Transportkostnader tillkommer – 170kr per arbetslag. Minimum debitering utan avtal är 4h totalt.


Vi erbjuder dig marknadens största utbud och snabba leveranser. Marksten till bra pris hittar du på Stenbolaget. I vårt sortiment finns marksten både från de stora tillverkarna och våra egna produkter.


Välj mellan olika markstenar av betong eller granit, i olika färger, former och strukturer. Handla enkelt online eller i någon av våra. Som med alla typer av byggmaterial är priserna mycket skiftande beroende på standarden.


Garageuppfart pris

Ungefär 1till 2kronor per kvadratmeter är det som de allra flesta som utför en stensättning kommer få betala. Asfalt av bra kvalitet kan för en garageuppfart hålla i minst år. Ett bra sätt att få ner kostnaden kan vara att kolla i kvarteret om det finns några grannar som är intresserade av att gå ihop och beställa asfaltering.


Pris på material och arbete. Ladda ner mina tips. Kostnadsfri offert. Jag har sammanställt flera olika guider du kan ladda ner kostnadsfritt.


Garageuppfart pris

En garageinfart måste liksom en väg kunna bära trafik utan att deformeras och den måste kunna motstå slitage. Man bygger en garageinfart efter samma principer som man bygger en väg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.