onsdag 14 mars 2018

Bricka med spegelglas

Utsökta brickor designade av Estrid Ericson och Josef Frank. Genom att handla hos oss bidrar du till världsledande forskning inom miljövård. Svenskt Tenns sortiment. Margo är en fin bricka med spegelglas från AY Visa mer.


AYTM - Margo spegelbricka liten - svart. En bricka i metall med ram och handtag utformade som bambustammar. Brickan har botten av spegelglas. Vadderad undersida med tassar.


P hos oss, till bästa pris! Rund bricka av metall med botten av spegelglas. JEMMA är en stilren bricka som blir en snygg detalj till din dukning. Material: Metall och spegelglas.


Bricka med spegelglas

Skötselråd: Torkas av med lätt fuktad trasa. En rektangulär bricka med fasettslipat spegelglas. En oval bricka med kant i metall och botten av spegelglas. Storlek 3x15xcm.


Vacker bricka med spegelglas Vit metall. Eller du kanske vill ha en rund bricka med spegelglas i botten?


Vare sig du letar efter en frukostbricka eller en bricka med mönster så hittar du med all sannolikhet en bricka som faller dig i smaken här hos oss. Så kika igenom sortimentet och klicka hem de brickor som passar bäst för dig och ditt hem!


Heminredning från välkända varumärken. Hitta allt du behöver till hemmet hos Åhléns. Delbetala i upp till månader.


Den finns i två storlekar, det här är S. Servera dina gäster med elegans och stil. Lyxig bricka i spegelglas och dekorativ mässingskant. En rund bricka i metall med botten av spegelglas. Perfekt både som en snygg inredningsdetalj och såklart till att spegla sig.


Köp online Retro Bords. Med vårt sortiment vill vi inspirera och göra de enkelt för dig att hitta rätt oavsett om du letar efter en trendig rund spegel eller snygg väggspegel. Spegelglas till lågt pris från branschledande svenska leverantörer. ALVY har en unik design med en spännande form och blir en snygg detalj i ditt kök.


Bricka med spegelglas

Välkommen att handla i vår webbutik! Dekorativ bricka av metall och spegelglas med handtag på kortsidorna. En elegant bricka med spegel i botten och mässingsram med två handtag.


A nice tray from the Art Deco period. Mirrored glass and curved wooden handles with framework in wood. Dimensions tray: x cm. Height handles: cm.


Bricka med spegelglas

In nice used condition, a few slight traces of use on the mirrored glass. Photos are part of the description.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.