torsdag 15 mars 2018

Bosch navigator xenon extraljus

Bosch navigator xenon extraljus

Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för smidig installation. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Med förbättrad reflektor och design, robust rostfritt stål.


Detta xenon extraljus är tillverkat för hårt bruk! Med bättrad reflektor och designad i robust rostfritt stål. Ljuset är byggd av halogen extraljus, som man har tillsatt Cobra xenon. Med inbyggd ballast behöver du inte extra utrustning utanför ljuset.


I kombination med 55w, 70w xenon blir det ett extraljus som levererar mängder av ljus i en snygg design! Levereras komplett tillsammans med 55w, 70w xenonkonverterings satts med Slim Speedstart ballast och xenon lampa av hög kvalité. BOSCH Navigator LED konverterad med proffs 55W xenon.


Bosch navigator xenon extraljus

Ett extraljus med fjärrljusbild och helt i rostfritt, mycket hög kvalité och modernt intryck. Inbyggd LED ring som kan kopplas till tex. Det har en klassiskt tidlös design, med ett strålkastarhus tillverkat i rostfritt stål och en extra robust konstruktion. Gasurladdningstekniken Xenon ger det en enorm ljusstyrka.


Extraljus bosch SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Vi beklagar, det finns inga delar för ditt fordon i kategorin Extraljus. Men i några fall har tillverkaren valt att istället för att skicka i väg ljuset en kilometer så skapar reflektorn en bred och godkänd ljusflod. Xenon är tyvärr dyrt och oftast inte godkänt.


Och det är en makalös upplevelse att köra med sådan lampor. E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! Sveriges bästa priser.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Spara en massa pengar här! Klarglas, datorberäknad reflektor och integrerat styrdon.


Extra hållbart strålkastarhus och monteringsdelar tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål. Lamporna är utvecklade för extrema förhållanden som finns inom rallyvärlden. Alla extraljus xenon (produkter). Produkttyp: Extraljus.


Kontaktinformation. OBS endast online-försäljning - dvs ingen försäljning eller kundmottagning på plats. Extraljus kan vara ett bra komplement och vi har testat marknadens stora och mellansmå modeller. Det finns extraljus som passar alla bilar och plånböcker.


Med tiden kan dock dessa lampor börja brännas vid lägre eller högre temperaturer och ändra ljuskvaliteten innan de förbrukats helt. Vi erbjuder ett brett sortiment av reservdelar.


Snabb hemleverans Fri frakt till butik. Köp reservdelar online hos Autoexperten! Bosch Navigator Halogen. Stort lager med snabb leverans.


Detta är ett originalljus med xenon (inte konverterat) och dessutom E-märkt (godkänt). Upp till 50% lägre pris på Extraljus Till Bilen. Här hittar du marknadens bästa extraljus online som passar de flesta bilmodeller idag, allt från Volvo, Saab, Passat och Audi med flera. Hos oss finner du flera olika varianter av extraljus med xenon, LED eller halogen.


Effektiva extraljus när du vill se mer i nattmörkret! Med en uppsättning extraljus till bilen kommer du ha bra sikt även under mörka kvällar. Hos oss kan du köpa extraljus billigt med senaste tekniken utan att tumma på kvaliteten. Upplyst och säker till rätt pris!


Bosch navigator xenon extraljus

Swedol har ett brett utbud av extraljus, med olika ljuskällor. Hos oss hittar du extraljus med olika ljusbilder och utseende, allt för att du ska hitta extraljuset som passar just ditt fordon och din körstil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.