måndag 22 januari 2018

Gellack uv lampa

Få professionell look utan att behöva anstränga dig alltför mycket. Fri Frakt över 100kr. Stort utbud av lampor. Handla på Mediamarkt.


Gelen är lätt att ta bort eftersom den kan lösas upp med aceton, precis som akryl. Gelosophy håller väldigt bra, utan sprickor eller lyft.


Vi har många olika lampor, som är med timer och slås på och av automatiskt när naglarna sätts in eller tas ur lampan och andra utan timer där du behöver en stopp klocka beroende på hur länge dina gellack naglar ska härda. Detta stelnar när man har den i en UV-lampa.


Den bildar alltså en stärkande och hållbar hinna på den egna nageln utan att förlänga den. Idag finns det gellack i alla dess färger och du kan välja fritt vilken nyans du vill ha.


Med vissa sorters gel nagellack behövs antingen en UV-lampa eller en LED-lampa för att nagellacket ska torka och stelna. Vissa menar att hållbarheten blir extra lång med denna sortens lack, och är du sugen på att testa är det WNail Gel Salon Kit du satsa på.


Här finns varianter som kräver UV-lampa och de som används utan. Ett gellack ger ett vackert glossigt resultat som håller i flera dagar utan att skavas bort.


Gellack uv lampa

Välj bland gellack i massor av snygga färger från högkvalitativa märken som Essie, Sally Hansen, IsaDora och Revlon. Ett gellack härdas fast på nageln med hjälp av LED- eller UV-ljus, vilket ger ett resultat med fenomenal hållbarhet - naglarna ser fräscha och nymålade ut i veckor. Egenskaper som en gel. På Clas Ohlson finns alla eltillbehör du kan tänkas behöva.


Beställ online idag. Inredning i alla prisklasser och för alla hem. Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.


De här nagellacken är nämligen helt sinnes. De sitter verkligen som sten. Sally Hansen är nämligen som ett gellack som man gör på salong – fast utan lampa och du kan göra det hemma själv. Steg ett måla färg i två lager och applicera sedan deras patenterade överlack, Miracel Gel.


Gellack uv lampa

Lampan behöver bara lysa i cirka sekunder på varje nagel. Men det är inte alla som har en UV - lampa för gellack liggandes hemma direkt och därför kan du även fixa snygga naglar med gellack hemma utan lampa ! Det tar bara lite längre tid för naglarna att torka. Däremot finns det kit där en uv - lampa för gellack följer med.


Denna vätska stelnar under UV-ljus och bildar då en hållbar och stärkande hinna på den egna nageln utan att förlänga den. Numera finns det gellack i mängder av olika nyanser och färger, alla vilka du kan välja mellan när du vill applicera gellack hemma eller i en salong.


Lägg i varukorgen Visa mer. SUNEX UV-lampa förlänger nagellackens levnadstid så att det sitter kvar i minst veckor. Gel Polish och Gel nagellack lagt på naglen som helt normalt nagellack och kan användas på hela nageln eller som den franska gränsen. Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor.


Gellack uv lampa

Get Instant Quality Info Now! Denna kombi lampa passat både till stora salonger med kunder på löpande band men också till mindre användning. Kunderna kommer dessutom älska low heat funktionen! Starta med att lägga Base Coat.


Gellacken vägledning: 1. Du kan med fördel lägga lager, vilket underlättar vid borttagning, så du inte filar i dina naturliga naglar). Härdas i sek i LED lampa eller min i UV-lampa. Avsluta med Top Coat. Härdar du gellack under en UV-lampa varar det längre men gellacket kan också vara väldigt enkelt att dra bort.


Med gellack får du glans, lyster med färger som håller länge på naglarna. Upptäck gellack hos oss och shoppa dina favoriter idag!


Välj en UV - lampa eller det senaste på marknaden en LED lampa till naglar som for att gelén härdar snabbare. Shellac är nagelmärkets CNDs gellack. Enkelt svar: det finns ingen! Vad är ett gellack?


Det är, precis som det låter, en blandning mellan nagellack och gel. Precis som gel måste gellack härda i en UV-lampa. För gellack är generellt tiden för hur ofta man behöver gå på återbesök lite kortare än vad det är för materialen akryl och gel.


Du kan välja en av följande timer inställningar: 30s, 60s och 99s. Du kan annars starta belysningen genom att föra in handen i lampan. Lampan kommer då att släckas efter 1sekunder som standard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.