tisdag 16 januari 2018

Gellack hemma

Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Välj från vårt stora utbud. Köp herrparfym med 80% rabatt. Handla ditt favoritbrand billigt.


Gellack hemma

Ingen bindningstid. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Voor 23:bestel Morgen al in huis!


Perfect gelakte nagels met de Gellak van Pink! Alle merken vouwfietsen online.


Från Whittar du ett kit med alla tillbehör som behövs för att lägga gellack alá salong hemma, däribland en nagellackslampa som hjälper dig att få den rätta gellackskvaliteten. Egenskaper som en gel. Enkelt och snabbt får du snygga och hållbara naglar med ett nagellack som sitter i 3-veckor.


Gellack naglar som du kan göra hemma. Fixa naglarna hemma – fina gellack som håller länge Har du nagelkris inför stundande fest, bröllop eller vardag? Om du inte hinner fixa dina naglar på salong, kommer här gellack som löser problemen åt dig.


Gellack hemma

Ville man har gellack så fick man bege sig till en salong för att fixa det, helt enkelt – det var inte svårare än så. Idag är det andra bullar som gäller då det är enkelt att fixa gellack hemma. Såhär blir du ett proffs hemma ! Men alla vill inte gör så eller har inte råd med det. Därför är det kanon att du även själv kan ta bort ditt gellack hemma.


Håller ett gellack riktigt länge hemma är det här dock ett mindre problem och du sparar dessutom en rejäl slant i jämförelse med att gå ut till salongen att ta bort det. Vissa gellack är dock numera enklare att få bort och kan avlägsnas med speciella nagellacksborttagare. Ett gellack härdas fast på nageln med hjälp av LED- eller UV-ljus, vilket ger ett resultat med fenomenal hållbarhet - naglarna ser fräscha och nymålade ut i veckor.


Eftersom lacket är så slitstarkt fungerar det också som ett skyddande lager för naglarna, vilket är ett plus om du har sköra och mjuka naglar som lätt skivar sig eller böjs. Däremot kan det vara lite knepigt att ta bort så vi tog reda på hur man egentligen gör!


Min förkärlek för OPI gjorde att jag betalade lite extra för att få just detta märke på mitt kit, och då kostade det förresten knappt mer än de svenska märkena här hemma. De här nagellacken är nämligen helt sinnes. De sitter verkligen som sten. Sally Hansen är nämligen som ett gellack som man gör på salong – fast utan lampa och du kan göra det hemma själv.


Steg ett måla färg i två lager och applicera sedan deras patenterade överlack, Miracel Gel. Måla dem med ett bättre gellack. Du sparar tillräckligt på att inte gå till nagelsalongen så unna dig ett bra nagellack i din favoritfärg som håller länge och gör dina naglar starkare. Det är ingen bra idé att vara dumsnål nu.


Gärna ett lack med gel-effekt. Nagellack med gel-effekt utan UV-lampa, Sally Hansen ca 1kronor. Köp gellack billigt online hos oss på Fyndiq.


Gellack hemma

Den som vet något om naglar och nagellack vet också att gellack är en fantastisk kombination av UV-gel och nagellack — något som gör det exakt lika enkelt att applicera som ett vanligt nagellack men extra hållbart på grund av gelén. Idag finns många olika sorters gellack, men orginalet shellac är patenterat och får endast göras av märket CND.


CND shellac kan du göra på auktoriserade salonger, men vill du göra behandlingen hemma finns alternativet CND vinylux, som är ett gelliknande nagellack som härdas av dagsljus istället för UV-ljus. Längst ner i artikeln hittar du nagelteknologens bästa knep för att få finfina naglar hemma. TIPS: Så får du nagellacket att torka under minuter (busenkelt tips!) SÅ GICK TESTET TILL. Minst tre personer testar varje produkt.


Testperiodens längd varierar, men den är aldrig kortare än två veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.