tisdag 30 januari 2018

Blixtljus vindruta

Boka enkelt online för hjälp direkt! Vi lagar eller byter rutan åt dig. Blixtljus som blinkar i blått och rött. VIPER blixtljus med fönsterfäste för montering innanför fordonets vindruta.


Godkänd RKlass2.

Levereras komplett med m kabel med cig. Fästs med sugkoppar mot vindrutan. Enkel och smidig montering och ljusen går att få i antingen gult eller blått.


Produkterna håller mycket hög kvalité och används av fordon inom bland annat entreprenad och vägarbeten. Den är väldigt enkel att förflytta mellan olika fordon om detta behov finns.


Translate this Page. LED blixtljus i olika designer och färger. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!

PRO-serien ger dig hög kvalité och prestanda som tål tuffa arbetsförhållanden. För montering i vindrutan. Mycket populärt blixtljus som fästes mot vindrutan med sugproppar. Superstarka 1W GEN III dioder levererar mycket bra ljusstyrka.


Denna produkt är verkligen prisvärd! Varningsljus med lamphus för vindruta. Lampan, som är förmontera är en blå Lsom är vår tunnaste LED-lampa med kraftfullt ljus.


Välkommen till Bilupplysningen. Det finns mycket som gömmer sig i mörkret på vägarna, och därför har vi har valt att bli proffs på fordonsbelysning. NBB Alpha 2Xenonkonverterad Inbyggd Ballast 3-Pack. Viklight Nord 120W E-märkt LED Extraljus.


En strobe LED är en sorts belysning som blinkar i olika färger och lyser upp din ruta. Produkten får dock inte användas på allmän väg, men passar perfekt på diverse bilmässor, stylingträffar, och andra arrangemang.


Monteras enkelt på insidan av vindrutan eller bakrutan med hjälp av sugkoppar. Stickproppen är försedd med med av och påslag samt reglering av blixtmönster. Vindrutesats med blixtljus.

En snygg lösning för att få precis som polisbilarna med blixtljusen integrerat i vindrutan på service bilen. Finns i lager Fyndiq.


Skyddsfaktorn har ett antal olika ljusramper blixtljus mm mm som passar på bilar och arbetsfordon Vi har lång erfarenhet av detta och vet vilka modeller som funkar. Strands blixtljus rund Slim. Sveriges bästa sökmotor för shopping.


Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet. Hos oss hittar du bl.


Monteras snabbt och enkelt på insidan utav fordonets vindruta med medföljande sugproppar. Kan även monteras i t. Lyser i blått och rött. Användningsområden. Det sitter också blåljus monterade någonstans i fronten beroende på vad det är för slags bil: det kan antingen vara synligt blixtljus i sidorna eller dolda lampor i grillen eller vindrutan.


Dessutom sitter ett stoppljus innanför vindrutan med blinkande växelvis blått och rött sken. LED och Xenon Extraljus till riktigt bra pris. Upplyst och säker till rätt pris!


Detta är en forumtråd från Garaget. När jag skulle lämna in bilen för byte av vindrutan (ganska sliten och blästra inte stenskott) på min 2så kollade jag vilken skillnad det var mellan att ta det på försäkring och inte försäkring, men det blev bara någon hundring dyrare att inte utnyttja försäkringen så jag tyckte inte det var värt att "hjälpa naturen" med ett stenskott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.