tisdag 7 november 2017

Bellalite skensystem

We make Shopping Online Easy and Fun. Vi är erfarna, kreativa och passionerade för ljusets möjligheter att gestalta, förstärka och forma. Vi erbjuder förutom Nordens bredaste belysningssortiment även den tekniska kunskapen att välja rätt produkt för rätt tillfälle. Hos oss på Elkatalogen hittar du skenor i 3-fas, anslutningar för inbyggda skenor, armaturer i lackad aluminium och mittanslutningar i plast du kan placera var som helst på skenan.


Skensystem är en smart och dynamisk lösning för belysning i tak. Bellalite skensystem. Finns i många modeller och utförande. Fungerar perfekt som belysning i alla utrymmen inne.


V 1-fasskena hittar du hos Elbutik. Designen är alltid modern och stilren med utförande av högsta kvalitet. Compare Prices before Shopping Online.


Bellalite skensystem

Företaget är idag marknadsledande i Sverige när det gäller professionell belysning till till exempel teatrar, konserthus, studior, television och hyrföretag. Du behöver inte bara använda spotlights i dina skenor, du kan också använda dig av en anpassad pendel eller använda dig av en universaladapter som gör att din taklampa passar i skenan, maxvikten per lampa är 5kg.


I vårt sortiment av skensystem hittar du både 230V och 12V system samt 1-fas system och 3-fas system. Komplett spotlightspaket online. De är marknadsledande inom professionell belysning i Sverige.


Avser därför att välja ett skensystem med spotlights. Skena med flyttbara spotlights i tak som ansluts till vanligt. SLV Ändstycke Wave lågvolt skensystem. Utgående Skapa ny lista.


Bellalite skensystem

Ett skensystem består som minimum av en strömskena och en armatur. Observera att det också kan behövas ljuskälla till armaturen.


Normalt behövs också en anslutning till skenan för att skenan ska få ström. Om anslutningen sitter i ena ändan av skenan så behövs ett ändstycke i den andra. Många av våra skensystem kräver också någon form av fäste eller fästanordning.


Här finns både skensystem för spotlights på skena och tillbehör. Komponera ett eget paket med skenor och spotlights eller välj ett av paketen vi har komponerat.


Spotlight skenona finns i olika utföranden för olika skensystem, 3-fasskenor, 1-fasskenor som är 230V och även 12V skensystem. I professionella sammanhang har de framför allt erfarenhet av att motsvara de tuffa krav för ljussättning som gäller inom nöjesbranschen såsom television, teatrar och konserthus.


Många är de discotek och kryssningsfartyg som har fått sin belysning både levererad och installerad av oss. Produkten är tillfälligt slut. Går att vrida 270° och är vinklingsbar 90°. Avsedd för GUeller ES1ljuskälla, max 50W.


SPECIFIKATIONER Driftspänning : 2V Höjd :1. Armaturens vikt : 0. Med anslutningsmöjlighet. Här har vi samlat all vår inomhusbelysning. Letar du efter den perfekta lampan till ditt hem?


Bellalite skensystem

Hos Ljushuset finns ett brett utbud av belysning för hemmets alla rum. LED displayarmatur i silver-grå aluminium och plast. Utrustad med lysdioder på totalt 16w. S-TRACK hos ELDIREKT.


Italienska Seletti är kända för sina roliga djurlampor och annorlunda inredningsföremål. Det blir aldrig tråkigt med Seletti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.