torsdag 5 oktober 2017

Bordslampa tre ben

Handla bordslampor online hos Cellbes. Stort utbud av bordslampor. Perfekt när du vill kunna släcka ned takbelysningen!


Bordslampa tre ben

En trend som alltid kommer tillbaka och entusiasmerar, som bordslampan Regi med sin ovanligt utformade glasskärm. Den passar som stämningsfull belysning inom ramen för många av dagens inredningsstilar och är. Cylinderformad skärm där det ena benet sticker rakt ut genom skärmen för att visa upp sig. Skärmen döljer en järntyngd för att göra den lätta lampan stabil.


Filminspirerad stativlampa på tre ben av trä och kromdetaljer. Material: Trä och metall. Snygg mindre bordslampa i svart metall på tre ben med mässingskulor längst ner, 50-tal.


Märkt AHX 0och det är möjligen Armaturhantverk. Helt ny el (ny lamphållare Eoch ny elsladd med strömbrytare och platt väggkontakt). Gillar att foten har tre ben, blir li. TREBEN bordslampa vit så enkel och fin.


Stilren och skön belysning. Denna lampan är ett säkert kort som inte går snabbt ur modet. Tuffa bordlampan Upstreet med riktbar skärm och tre stabila ben.


Benen på lampan är i trä och detaljer i förkromad metall. En häftig inredningsdetalj som är enkel att placera i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.


Använd dem gärna som fönsterlampor, de passar utmärkt till det. Trygg E-handel med 3dagars öppet köp. Genom att filtrera dig fram bland vårt stora sortiment, så hittar du lätt favoriterna som passar dig bäst.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Brett sortiment och låga priser. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar. Vackra färger och tidlös design av Estrid Ericson och Josef Frank. Fiori bordslampa En modern bordslampa komplett med textilskärm. Hon står stolt på en mässingsfot i form av tre ben som när upp den vita linneskärmen.


Ge ditt hem vacker belysning från Markslöjd. Snygg skrivbordslampa på tre ben i matt nickel. Med inbyggd LED-ljuskälla.


Själva lamphuvudet går att rikta och effekten är på 5W, ljusflödet 240lm, vilket är alldeles utmärkt för belysning till skrivbordet. Lampan ansluts med vanlig stickkontakt. RETRO SNÄCKLAMPA SNÄCKA BORDSLAMPA PÅ TRE BEN I TEAK 7visningar.


Bordslampa tre ben

DB Schenker kr Mer info. Internationella köpare accepteras. Ben bordslampa pryder allt från fönsterbräden till nattduksbord och passar i alla typer av hemmiljöer.


Stabil metallfot som gör snygg snygg till WattVekes cylinderskärmar. Kombinera med ensam glödlampa eller lampskärm.


I jämförelse med en skrivbordslampa så har bordslampan en tydligare estetisk funktion. Här i Skandinavien är vi väldigt förtjusta i att placera bordslampor i våra fönster, för att lysa upp och samtidigt ge ett inbjudande intryck av hemmet sett utifrån.


Alltid bra priser, fri frakt från 2kr, snabb leverans och dagars öppet köp. Mixa olika stilar, material och färger som du vill. Bordslampa, Ben - Bordslampa i aluminium.


Bordslampa tre ben

Utsökta bordslampor designade av Estrid Ericson och Josef Frank.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.