tisdag 22 augusti 2017

Led strålkastare cykel

Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp? Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Mörka nordiska vägar är inte att leka med. Bra extraljus kan vara en billig försäkring. Se till att investera i ett extraljus med rejäl kraft och se vildsvinet i tid. Se vårt stora utbud av produkter inom Cykel-strålkastare.


Jag godkänner att få kommersiell information via e-post från Conrad. Jag vet att jag kan avbryta när som helst. Idag är LED lampor den dominerande typen av cykelbelysning. LED-lampan ger en bred och stark ljuskägla och baklyset ger ett tillräckligt starkt rött ljus så att du syns av de som kommer bakifrån.


Energiåtgången är mycket låg för LED-cykellyse och därmed räcker batterierna många timmar. Och varor levereras jättesnabbt, inom arbetsdagar i Nederländerna! Letar du efter utmärkt service, stort produktsortiment och snabb leverans? Vi har cykellampor i en mängd varianter: strålkastare som lyser med ett fast, starkt sken eller de som blinkar för att synas och få uppmärksamhet.


Strålkastaren har en ljus vit LED -lampa och körs på batterier. Satsa på LED om du vill att batterierna ska räcka längre. Med rejält ljus i både fram- och baklampa är du bra rustad när du ska ge dig ut på cykeln.


Lys upp din trädgård eller garageuppfart med Ansluts kraftfulla LED - strålkastare ! Robust konstruktion. Ljuskällan ryms innanför ett robust lampglas tillverkat av härdat glas. Kapslingsklassen uppgår till IP5 vilket innebär att armaturen är både dammtät och spolsäker.


Led strålkastare cykel

Hos oss på Jula finns LED - strålkastare för trädgård och uppfart. Delbetala i upp till månader. Cyklar: Mycket bra priser Online.


IP65), O-formad ring, heavy rain är fortfarande normal användning. Cree XHPLE intelligent styr-och kontrollkretsar. Omedelbart tillgängligt från vårt lager!


Torch White Light 5X strålkastare Denna lampa är utrustad med fem superljusdioder så att du kan se bra på cykeln. Med det medföljande monteringsfästet kan du enkelt montera ljuset på cykelstyret. Lumen Bike strålkastare ger dig grym sikt och håller säkert avstånd i mörkret.


Led strålkastare cykel

STRÅLKASTARE 2W LED. Ger ett mycket klart och tydligt ljus utan att dra en större mängd ström. Led Belysning Cykel, och det till det bästa möjliga priset! Så vad väntar du på?


Spara stort på frakt, och se fler liknande produkter för fantstiska priser! IKZI Light cykelbelysning är vackra produkter som också passar för att visas upp. All cykelbelysning levereras med anvisningar på holländska så väl som monteringsmaterial och batterier. IKZI är ett märke som är helt centrerat på cykelbelysning: strålkastare, bakbelysning, reflektorer och reflekterande remsor för din cykel.


Häftiga LED-ljus för cykelhjul. Glid fram i stil på cykeln med dessa LED-ljus som skapar mönster på hjulen. Du kommer garanterat att synas i mörkret och ha den coolaste cykeln i stan!


Dessutom gör detta färden säkrare eftersom bilister och de som kör större fordon kommer att se dig (eller ditt barn) på långt avstånd. Den är även vattentålig med IPklassificering. En utmärkt armatur för fast installation som skapar ljus och tryggare platser. LED-diodens hållbarhet gör att lampan håller betydligt bättre för vibrationer och stötar än tidigare halogenmodeller.


Led strålkastare cykel

Vi el-konverterar Din cykel till fast pris. Inklusive 1Ah Samsung- batteri och volt LED - strålkastare fram. Nyhet: Nu även Ah batteri!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.