måndag 7 augusti 2017

Batteridrivna värmeljus

Stort utbud av belysningstillbehör. Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Fri frakt vid köp över 300. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Vi håller ett stort utbud av batteridrivna ljus till bra pris. Alla ljusen har inbyggd LED-lampa som drar lite ström vilket ger en lång batteritid och som har lång livslängd. Säkert och stämningsfullt med batteridrivna värmeljus.


Fint sken som skiftar i ljusstyrka. Ljusen passar fint i lyktor, på dekorationsfat etc. Slå på och av själv eller låt 8-timmarstimern sköta det. Finns i flera färger.


Batteridrivna värmeljus

MOGNAD LED värmeljus, batteridriven, vit. LED-ljuset ger ett mysigt, fladdrande ljus som liknar ett levande ljus. Det är ett säkert alternativ för hem med barn, och kan användas som dekorativ belysning överallt utan brandrisk Ljuskällan LED förbrukar upp till procent mindre energi och har gånger längre livstid än glödlampor. Numera finns batteridrivna ljus i ett stort utbud av utföranden, och de blir allt mer naturtrogna.


Ett exempel på detta är batteridrivna ljus med rörlig låga. Dessa ger illusionen om att vara ett riktigt ljus, i synnerhet när mörkret faller på.


Ljusen kommer både som värmeljus, blockljus och antikljus. Batteridrivna värmeljus med skimrande ljus i en brandgul ton. Har samma mått som vanliga värmeljus och passar i de flesta ljuslyktor. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen.


Värmeljus batteridrivna, 2-pack - Ett 2-pack batteridrivna värmeljus. Tända ljus tillför en ombonad stämning och en härlig atmosfär till både vardag och fest.


Batteridrivna värmeljus

Passar fint i lyktor, på dekorationsfat m. Tänds och släcks med strömbrytare - du väljer när de ska lysa. Batteriljus - Fröken Fräken säljer de allra finaste ljusen som ser så äkta ut som det bara går att komma. Ljusen har ett yttre hölje av vax och en låga som ser så verklig ut att du måste komma nära för att se att den faktiskt inte brinner på riktigt.


Värmeljus köper man inte styckevis utan ofta i större mängdpaket som exempelvis 30-pack eller 50-pack. Testet visar att det är väldigt stor skillnad mellan tillverkarnas kvalitet, brinntid och pris. De flesta värmeljus är gjorda av paraffin eller stearin.


Värmeljus av stearin är generellt sett dyrare än paraffinversionen. Ljuset har en timerfunktion dvs: Startar automatiskt vid samma tidpunkt varje dag och släcks aotomatiskt efter timmar. Hos oss kan du köpa batteridrivna ljus och lyktor med LED-lampor som ser ut som riktiga vaxljus. Alltid fraktfritt vid beställningar över 4kr.


När det kommer till batteridrivna ljus är utbudet enormt. Förutom värmeljus, stearinljus och blockljus finns även lampor i roliga former.


Batteridrivna värmeljus

Hos oss på Fyndiq lär ljusälskaren mest troligt hitta något som passar! Letar man efter något med en traditionell touch kan en trälykta med ett batteridrivet blockljus vara precis rätt. Dessa batteridrivna LED- värmeljus från Menuett sprider ett stämningsfullt ljus i ditt hem. De lyser med ett mysigt, varmvitt sken och har dessutom en praktisk på- och avstängningsfunktion.


Styrs enkelt tillsammans med medföljande fjärrkontroll. Små batteridrivna ljus som värmeljus.


När man behöver ett litet dekorativt ljus som skapar trivsel men där det inte finns risk för att det ska börja brinna har vi ett utbud med några populära modeller här. Bland våra batteridrivna storsäljare hittar du värmeljus med timer som har lång batteritid och lyser med ett fint flackande sken i värmeljushållaren.


Hos oss hittar du även många små smarta lampor till väskan, starka cykellampor, ficklampor och praktisk nattbelysning som visar vägen på natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.