onsdag 12 juli 2017

Takspotlights

Spotlights från kr. Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


I vårt sortiment hittar du både infällda och utanpåliggande takspotlights med tre eller flera lampor som du kan rikta. Det gör att du kan skapa den stämning du vill i vart och ett av hemmets rum. Att använda takspotlights är en snygg och praktisk lösning för att få riktigt bra belysning.


Denna typ av belysning är väldigt funktionell i utrymmen där man vill ha ljusspridning åt många håll samtidigt men kan även med fördel användas som punktbelysning för att lysa upp en vägg med tavlor och konstverk. En takspotlight är enkel att placera och rikta dit du vill. Vi har ett brett urval av spotlights för tak med olika antal lampor och i olika form och material från välkända leverantörer.


Takbelysning i form av spotlight är en populär armatur i de flesta hem. Här har vi samlat en mängd olika modeller av spotskenor, spotrondeller och downlights som vi tror kan passa alla stilar. Att kunna justera en lampa efter sitt eget behov är drömmen.


Dessa takspotlights finns både som fasta och armaturer där ljuskällorna sitter på en liten vinklingsbar arm. Med takspotlights kan man få en bra och flexibel belysning som kan anpassas efter rummets användning. De riktbara spotlightsen kan vinklas åt olika håll och lysa upp exempelvis en möbel, köksbänk eller punktbelysa en tavla.


Hämta inspiration från teatern och sätt upp en takspot. Det kan rikta ljuset mot din favorittavla i vardagsrummet eller lysa upp köksbänken när du hackar grönsaker. Oavsett var du placerar din takspot har du full kontroll och kan rikta ljuset dit du vill.


Takspotlights

Vårt breda sortiment av downlights ger dig alla möjligheter att få bra allmänljus, riktbart punktljus och dämpad belysning. Vi har downlights i stora och små modeller, med och utan LED. En välplacerad spotlight ger din trädgård eller altan en mysig och ombonad atmosfär.


Vi har en mängd olika spotlights för utomhusbruk med olika ljus och användningsområden. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Använd en spotlight i tak för att punktbelysa det du tycker mest om. LED spotlights för infällnad i taket.


Duktig kundservice som gärna hjälper er, ring eller maila oss! Snabba leveranser och många nöjda kunder! Toppkvalité Kända varumärken Leverans: 2-dagar ☎ Kostnadsfri rådgivning.


Takspotlights Det finns produkter. Många gånger används de av butiker för att framhäva en viss del av verksamheten, men det bör också nämnas att spotlights också kan användas som en allmän belysning i hemmet. Köp LED-spotlights online här. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Stort urval av takspotlights på Stylight. En spotlight har oftast mer än en ljuspunkt och kan ta bra med watt. Om du behöver mycket ljus så är spotlight den bästa lösningen.


Med rörbara huvuden kan du själv vrida ljuset för att lysa upp precis som du vill ha det. Matcha gärna med andra armaturer i serien Point för ett enhetligt intryck i hemmet.


Teknisk informationMaterial: MetallFärg: Matt vitLängd: 6mmHöjd: 1mmSockel: GU10Ljuskälla: 4x20. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Vad som bör poängteras är att inte alla tak är byggda för att kunna ha infällda spotlights, vilket gör detta till det perfekta alternativet. Downlights och spotlights för utanpåliggande montering.


Visar 1-av objekt Sort by. Vi har olika typer av spotlight system för LED och halogen belysning med olika spridningsvinklar. Lys upp rummet med snygga spotlights. Köp spotlights som är snygga och stilrena eller fina och eleganta.


Det sker en stor ökning av användandet av LED och allt fler spotlights sätts idag med LED-ljuskällan. Detta på grund av att fördelarna med LED är påtagliga, man får en väldigt exakt färgtemperatur, en exakt spridningsvinkel och en väldigt stor energibesparing. Hos Ellos hittar du ett stort utbud av skor och kläder i alla storlekar och till bra priser.


Besök även vår hemavdelning med allt för ditt hem. Handla fraktfritt över 499kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.