tisdag 11 juli 2017

Stenlim pl400

Lufthärdande och lösningsmedelsbaserat enkomponentslim som fäster på de flesta ytor, även kalla underlag. Limmet är också vattenfast, frosttåligt samt elastiskt och utfyllande, upp till mm. Sluthärdning: 2-dygn (härdar långsamt mellan två täta ytor, och styrkan ökar med tiden) beroende på material, temperatur och luftförhållande.


Vi utför även anläggningar, stensättning, schaktning för hela eller delar av ditt trädgårdsprojekt! Vi handplockar vårt sortiment och jobbar hela tiden med att förbättra och ta fram nya produkter i proffskvalité till rimliga priser.

Genom egen import av flertalet produkter kan vi välja våra produkter med omsorg och samtidgt hålla en bra prisnivå. Lufthärdande enkomponentlim och tätningsmedel för alla material även på kalla och oljiga ytor.


Mycket goda åldringsegenskaper. För inom- och utomhusbruk. Jag har ingen erfarenhet av att limma marmor, men epoxy brukar kunna bli starkt. Pl4SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Limmet fukthärdar snabbt och kan användas i temperaturer ned till -5°C.

S:t Eriks stenlim ger en mycket stark men samtidigt elastisk limfog som är vattentålig och väderbeständig. Produkten är luktfri och innehåller inte lösningsmedel eller ftalater.


TREMCO Enkomponentslim Tremco Pl 4Tub 150G. Det är samma hörnsten man använder till alla ytterhörn, hörnblocket har ingen låsning utan limmas fast med PL4eller stenlim. Har googlat och hittat nått som kallas för betinglim PL 400.


Sen har tuppen rymt trots att den var fäst mer rostfri bult, stenlim och PL400. PU7– klicka på bild för mer information. Stenlim pl4Konstruktionslim Original illbruck.


Utmärkta vidhäftnings- och åldringsegenskaper. Limfogen förblir något elastisk och följer normala. Pu7stenlim SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Vad ska man tänka på när man ska limma? Här hittar du tips om lim och hur du limmar på rätt sätt och lathund för att limma på olika underlag. E-handel för proffs av proffs!


Beställ redskap och utrustning online eller via telefon.

Vi garanterar snabba och anpassade lösningar efter dina behov. Fick tipset att använda trälim istället för t. Det var en som jobbar med att bygga murar som tipsade om detta, då han menade att pl-limmen gärna släppte efter nåt år medan trälim inte gjorde det. Dock skulle det vara lim som expanderar en aning, samt givetvis för utomhusbruk.


PL4konstruktionslim Perfekt 300ml. Limma kakel med pl4Montagelim Pl4Perfekt Vit 2x300ml - Bauhau. Dubbelpack för de större projekten!


Ett mångsidigt lim med utmärkta åldringsegenskaper som fäster mot de allra flesta materialen både inom- och utomhus. Tänkte slå upp en innervägg i garaget och har då tänkt att ha lecablock närmast golvet för att slippa väta mot reglar och gips.


En bekant sa till mig en gång att det är klart enklast att limma fast blocken. Biltema har över sorters lim för olika behov. ESSVE STENLIM GEL 300ML. Utvecklingen av denna fogmassa har däremot gått mycket långsamt ända fram till andra världskrigets utbrott.


Din järnhandel online. Välkommen till Swedol – en komplett, välsorterad yrkesbutik på nätet. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva från en järnaffär.


Ahlsell är den ledande tekniska distributören i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Handla online i Ahlsells webbutik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.