onsdag 5 juli 2017

Montera extraljusstag

Det effektivaste sättet att förstärka bilens vanliga helljus är att montera extraljus på sin bil och för den "normalhändige" är det inga problem att göra en extraljusmontering själv! Traditionellt har extraljus förknippats med stora runda lampor men idag finns andra typer av extraljus tex. Komplett guide hur du monterar extraljus på bilen.


Samma metod gäller för mont av LED-ramp också. Extraljusstag runt rostfritt Ställbart stag för vibrationsfri montering av extraljus. Kapas till önskad längd.

LiteBar är originalet! Ett innovativt svenskdesignat ljusfäste från Trucker med unika egenskaper:Fäster tre fjärrljus på C-C 235mm. Modellanpassade satser är 1. Montering extraljusstag ? Carwise Svart förstärkt.


Lagerstatus webbshop. Ej i lager 1-arbetsdagar leveranstid. Universalhållare som monteras bakom nummerskylten, utan några extra ingrepp i stötfångaren. EXTRALJUSFÄSTE FÖR 2.

Hållaren är anpassad för tre extraljus och monteras i stötfångare eller bakomliggande balk med hjälp av M8-skruv (säljs separat). Behöver du monteringsplattor och stag så hittar du det hos oss. Lyson har de bästa leverantörerna för ditt fordons belysning.


Platt stag av rostfritt stål från Hella. Kan kapas, böjas, eller vridas för bästa anpassning. Ger en vibrationsfri montering.


Ett Snabbfäste för extraljus i pulverlackad plåt som monteras bakom nummerplåten. Vid montering av xenonextraljus med extern ballast används de AMP-kontakter som sitter på ballasten och extraljuset när du.


Jag ska montera Hella extraljus på min V-och ska sätta en extraljushållare bakom regplåten. Så jag har några frågor: 1. Vad fäster jag extraljushållare bäst med?


Har sett på nätet att en del sätter fast den med popnit) 2. Ska ha extraljusstag som ska fästas innanför grillen i plåten vid kylet. Pararellstag som monteras mellan extraljus för att även mittenljuset ska vara stilla.


Hjälper dig att hålla extraljusen på plats! Hur man monterar Extraljushållare, för montering bakom nummerskylten. Passar de flesta bilar där skylten inte är kraftigt försänkt och där stötfångaren inte.


Voolbar monteras i bilens krockbalk med hjälp av medföljande monteringssats. Ett mycket bra alternativ till traditionell extraljushållare.

Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Ofta anges wattalet som varje enskild lysdiods högsta möjliga teoretiska effekt i labbmiljö med optimala förhållanden (dioder med max teoretisk driveffekt 10w =100w), men då billig drivelektronik och dioder spiller mycket effekt som värme går det inte att driva dioderna fullt – de hade helt enkelt brunnit upp eller fått en väldigt kort livslängd.


Stabiliseringsstag för extraljus. Försöker montera extraljus på min taxi. Fast hittar inga bra ställen och skruva dit extraljus stabiliseringsstag.


Jag har monterat ett par NBB Alpha 2HID på min Audi 1Cmed en hållare bakom nummerplåten. Tyvärr fladdrar ljusen en del på dåliga vägar så jag skulle behöva staga upp dem. Hur monterar jag stabiliseringsstagen i extraljusen? Expanderskruv för att montera extraljus i fronten på bilen.


Finns för två eller tre. Börjar på: 26kr. Kablage, front Scania.


I monteringssatsen ingår även ett högkvalitativt avsäkrat kablage med DT-kontakt för enkel anslutning till LED-ramp eller andra extraljus. Enkel att montera, allt arbete görs i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.