tisdag 4 juli 2017

Giftfria doftljus

Jättefina doftljus, som förgyller din vardag. Eller kanske som en present? Fri Frakt över 100kr. Avslappnade med eteriska oljor.


Shoppa från över 7populära varumärken hos Luxplus - fantastiska erbjudanden online. Se vårt sortiment av doftljus på Ellos. Få en lyxig känsla i ett hemmet av ett doftljus.


Giftfria doftljus

Upptäck vårt sortiment på Ellos. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Söker du ett ekologiskt alternativ till vanliga doftljus och värmeljus?


Här hittar du både ekologiska ljus och miljövänliga värmeljus och doftljus online. Doftljus och mycket mer online.


Välj gärna stearinljus som är miljömärkta med svanen och därmed uppfyller vissa krav när det gäller sotpartiklar. Ett stearinljus av hög kvalitet kännetecknas av att veken brinner med en låga. FLAVO large är ett stort doftljus från Blomus tillverkat av naturligt vegetabiliskt vax. Ljushållaren är tillverkad i glas och bär färgen Lily White.


Rökelse för ditt välbefinnande. Klotets rökelse är naturliga och giftfria. De är helt utan konstgjorda tillsatser och innehåller endast naturliga oljor och växtextrakter. Stickorna rullas för han ofta enligt masalametoden.


Visst är det mysigt att tända ett ljus när det är mörkt och ruggigt ute. Men nu visar en ny studie att doftljus kan vara mycket mer skadligt än man tidigare trott, att det avger potentiellt farliga nivåer av det giftiga ämnet formaldehyd - som i stora mängder kan vara cancerframkallande. Den senaste veckan har tiden i köket varit minimal (men listan på receptidéer har växt desto längre).


Handgjort doftljus från REUNIONHOME. Duralex, 100% rent sojavax och milda giftfria doft- och eteriska oljor.


Det är ingrediensen limonen, som ofta finns i doftljus, som förvandlas till det giftiga ämnet vid kontakt med luften. Limonen är ett allergiframkallande doftämne som vissa människor kan vara särskilt känsliga mot. Enligt Jonas Falck måste allergiframkallande ämnen märkas ut på förpackningen.


Giftfria doftljus

Köp vackra, handgjorda och miljövänliga ljus hos jordklok. Vi har värmeljus, kronljus, blockljus och bivaxljus tillverkade av naturliga ingredienser! Shoppa online eller besök din närmaste Mio butik! Tänk på din hälsa och på miljön när du tänder ljus Stearinljus Stearin är mer miljövänligt, eftersom paraffinljus bidrar till den globala uppvärmningen och brinner inte lika rent.


Ett doftljus är en perfekt gåva till dig själv eller till någon du tycker om. Blanche innehåller ingen paraffin, råolja eller palmolja och är helt fritt från animaliska ingredienser. Med sojavaxljus kan du även njuta av en intensivare doft och mindre onödiga sotpartiklar. Fördelar med sojavaxljus: Producerar % mindre sot än paraffinljus.


Brinner % längre än vanliga ljus. Det är ett unikt ljus på marknaden med svenskt patent. Det var bra, men vi ville göra bättre.


Vi ville tillsammans med våra kunder göra en direkt skillnad för vår jor att våra ljus på ett märkbart sätt ska göra världen lite bättre och lite mer välmående. Bivaxljus däremot är helt giftfria. Du kan göra helt egna ljus av bivax – och vanliga citroner.


Giftfria doftljus

Bivax är ett bra alternativ till oljebaserade paraffinljus. Många av våra ljus är ekologiska, klimatsmarta, miljövänliga, giftfria, veganska, eller på annat sätt hållbara genom att till exempel vara gjorda av kokosolja och shea. Giftfria och snygga doftljus Nu inleds den där perioden på året då vi mer och mer vistas inomhus och boar in oss och vill inreda hemmet mysigt.


Jag förespråkar en neutral bas i hemmet och förändring med hjälp av färger i små detaljer som vaser, kuddar eller tavlor för att skapa en personlig prägel. Bivaxsljus har fler egenskaper, de är giftfria, fungerar som luftrengörare och brinner dubbelt så länge som andra ljus. Vem har sagt att det krävs.


Låt ett ljus lysa upp din dag. Naturliga doftljus i Sverige tenderar att bestå av sojavax som är gjort från sojabönor - en förnyelsebar, billig och dessutom snabbväxande råvara. Snäppet bättre är ekologisk sojavax.


Naturliga doftljus innehåller ofta också bivax, palmolja - och här är det viktigt att kontrollera att oljan har god certifikation - samt rapsolja. Levande doftljus är ett vanligt sätt att få hemmet att dofta gott, men det finns smartare placeringar än andra, som kan hjälpa till ännu mer.


Placera några otända ljus där du inte alls hade tänkt att ha dem, som linneskåpet eller andra ställen där du förvarar tyger. I min lokal på Nagelbaren kan du köpa miljövänliga och giftfria doftljus ! Våra giftfria doftljus som varken skadar din hälsa, djur eller natur blev ett första stort steg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.