torsdag 13 juli 2017

Chockklor biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Allt du behöver för att hålla poolvattnet rent och fräscht.


Chockklor biltema

Från klortabletter och algmedel till produkter för vattenrengöring och desinfektion. På Jula siktar vi högre.


Chockklor biltema

För att undvika orenheter i ditt vatten måste du chockklorera vattnet med snabbklor vid vattenbyte, eller vid behov under säsongen. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Med en egen pool i trädgården eller på soldäcket har du alltid nära till ett svalkande dopp. En pool kan vara en komplicerad och stor investering med markförberedelser, grävning, byggnation och allt annat som krävs.


Hos Rusta kan du välja mellan klorbaserade eller klorfria alternativ för poolrengöring. Håll vattnet rent och säkert med poolkemikalier. Snabblösande oorganiskt klorgranulat med ca 70% aktivt klor. Chockklor Delphin 1kg, granulat.


Chockklor biltema

Du har använt snabbklor från biltema. Detta är uppbyggt av CYA. Klorbehållare för 20g. Om du chockat varje dag i en vecka så är CYA-tillskottet ca. Alla biltemas klor är uppbyggd av CYA. Vilket betyder att varje gång du tillsätter detta klor kommer CYA att öka i poolen. Du kanske använde samma typ av klor förra året? Hög kvalitet och låga prise. Stabila mot nedbrytning som orsakas av solljus och förhöjd temperatur. Använd biocider på ett säkert sätt.


Rengöringsutrustning för pooler. Det är inte roligt att bada i en pool som är smutsig, se till att sköta din pool på rätt sätt. Det är viktigt att rengöra poolen regelbundet för att förhindra bakteriespridningen samt att vattnet blir smutsigt. De osynliga föroreningarna bekämpas och kontrolleras med hjälp av spakemikalier i form av kemisk rening så som chockklor (aktivt syre), algmedel och spaklor.


Spabadet bör förses med ett lock för att förhindra nedskräpning och minska värmeförlust. För att kunna njuta i ditt spabad eller badtunna så vill du att vattnet skall vara klart, rent och bakteriefritt.


Här får du nyttiga skötselråd. I vårt byggvaruhus hittar du billiga byggvaror till god kvalitet. På telefon når du vår Kundtjänst då vi i butiken inte kan ta emot inkommande samtal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.