måndag 10 juli 2017

Baderomsbelysning med stikkontakt

På denne måten får du god spredning på belysningen, og du dekker et stort område med få lamper. Har du allerede eksisterende belysning eller mangler mulighet for spotter, så må du se på andre alternativer til belysning. Da har vi for eksempel vegglamper, pendler, speilskap med lys, eller du kan montere et speil og en lampe over.


Baderomsbelysning med stikkontakt dekker dette behovet, samtidig som du får godt lys. De finnes i flere utgaver, og de fleste stikkontaktene er skjult i designet på et eller annet vis. Har du et stort speil eller skap, kan det være lurt å montere en vegglampe på siden isteden.


Lurer du på noe, ikke nøl med å ta kontakt. Utforsk fargenes effekt på sinnet, og prøv et bad i blått lys.


Det som er viktigst å huske på når du skal kjøpe belysning til badet, er å velge en lampe med tilstrekkelig høy IP-klasse ut fra hvor den skal monteres. Det er flere soner på et bad der det stilles ulike krav til IP-klasse på elektrisk utstyr. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av baderomsbelysning som dekker dine behov.


Her står alt som har med sikkerheten på våtrom å gjøre. Badet deles in i ulike våtromssoner.


Dusjen eller badekaret er i sentrum og er sone 0. Hver sone har egne forskrifter for baderomsbelysning. Kapslingsgrad 0: Innenfor dusj og badekar. Skap et hyggelig baderom med godt lys. Hver morgen møter en gjerne seg selv halvvåken i speilet på et baderom.


Baderommet er også stedet for å slappe av, og for å gjøre seg klar til en tur på byen. Mulighetene er mange, og utvalget er stort. Her kan også en plafond taklampe være et godt valg. Trenger du hjelp til å finne riktig lampe eller hvilke muligheter du har til baderomsbelysning ? Velg baderomsbelysning ut fra hvilke behov du har.


Baderomsbelysning med stikkontakt

Begynn med en baderomslampe i taket som grunnlys og suppler med lys over speilskapet eller en vegglampe. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Hos oss kan du finne en rekke forskjellige løsninger til belysning på ba så nettopp ditt baderom har akkurat den mengden lys og den stemningen som du ønsker, med estetikk som passer godt til baderommets interiør. Vi har baderomsbelysning med stikkontakt, vi har speil med lys og utvalget vårt blir større hver uke.


På bad er det viktig med god belysning, her må man også ta høyde for våtromssoner og velge riktig baderomslampe og riktig plassering på badet. Tiger baderomsbelysning er utstyrt med integrert transformator. Den kan derfor tilsluttes direkte til 230V. Dette sparer ti penger og ikke minst plass når man installerer.


Både downlights og andre lamper tilbasset IPkrav til bad. Stort utvalg i mange varianter og lysstyrker. Skap indirekte, blendefritt lys på badet, i eller under skapene. Norges Største Leveradør av LED belysning.


Baderomsbelysning med stikkontakt

Det indirekte lyset i skuffene blir vinklet grader, så skuffene opplyses helt når du åpner dem. Alle skuffer kan også utstyres med stikkontakt.


Du kan legge til en lysramme mellom servant og servantskap for en ekstra stemningsfull baderomsbelysning. Lamper som passer over speil på badet og i entréen. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Finn speilbelysning her!


Baderomsbelysning med stikkontakt

Ved at du fortsetter å bruke denne siden, samtykker du til dette.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.